![]() |
5 Attachment(s)
poze mai proaspete
|
Prea tare \"pitbullu'\" asta, Bogdane :P
Mai poarta zgarda aia cu plumb ? :roll: |
6 Attachment(s)
Foarte frumosi totzi cainii, felicitari. Deabia acum am gasit si eu topicul asta ... asa ca o sa pun si eu cateva poze cu catzelushu meu.
|
4 Attachment(s)
Alte poze cu catzelushul meu .. putin mai mare
|
sa`tzi traiasca!e f fotogenic :P dragutz foc.al meu..e cam batran..nush cat mai are d trait.. :cry: dar raman cu pisikutza makar.. :(
|
Multumesc mult ... ii place foarte mult sa faca poze. a meu are 4 ani si 5 luni si tot astept sa se maturizeze dar cred ca in zadar :)
|
al meu are 8ani si un pic,si e dog german(corcit cu putin doberman)..si rareori trec peste 7 ani cainii astia..dar avem noroc deocamdata.. :roll:
|
L-am vazut ... foarte frumos.
|
am eu un dog german de 11 ani acasa si se tine bine mosu!iar Ice nu mai poarte plumb decat cand ma enerveaza
|
SFW EEEEEE BOMBA CATELUSUL !! SA-TI TRAIASCA !! :lol: :lol: :lol: :lol: ...cat de tare e in poza aia cu sapca si aia cu playboy-ul sub nas :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
SFW:frumos cainele tau |
Multumesc frumos. O sa mai scanez cateva poze de cand e mai mare, tot la sedinte foto. 8)
Nici nu vreau sa ma gandesc la faptul ca traiesc putin :cry: |
acum..ce`o fii..o fii cu el..deocamdata nu prea are semne sa fie p moarte..se tine bine..face \"gura\"(latra),se joaka..dar se misca mai greutz..prob cu oasele ceva..anyway..sa va traiasca `patrupedele`(k sa nu fac cacofonie :p ) cat mai mult!...
|
5 Attachment(s)
my baby, nascuta pe 4 iunie 2004
|
2 Attachment(s)
rolly i-am pus numele dupa melodia de la limp bizkit rollin si nu stiam ca asa o sa fie si ea adica o nelinistita
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:18. |
- Copyright 2026 4Tuning