Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   Pe 1 februarie te poti manifesta impotriva taxei auto in piata victoriei (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/65296-1-februarie-poti-manifesta-impotriva-taxei-auto-piata-victoriei.html)

[email protected] 03-02-08 16:21

Re: Pe 1 februarie te poti manifesta impotriva taxei auto in piata victoriei

Quote:

Originally Posted by B 46 KTO (Post 1332605)
TARA TAXELOR !

da asa e ...

sebastianlr 03-02-08 16:25

Pt blocarea drumului public fara autorizare se face dosar penal,lafel de grav daca nu si mai grav ca in cazul ilegalelor.
Oricum la Ilegale nu a prins pe nimeni niciodata si la cat de inraiti sunt te-ar imusca si pt un trecut pe rosu.
Nu ma refer lacopii de pe strada ci la unii din sefi lor care au facut o fixatie iar presa ii atzatza.
Legal e cuvantul de baza. Ei au dat legal o lege si cum cui pe cui se scoate doar LEGAL avem sanse sa ne exprimam corect.

B 46 KTO 03-02-08 16:30

atunci bun sa ne interesam si sa facem legal ... fara debandada si "golanisme"

L4uR 03-02-08 19:07

cel putin am vazut azi la stirile de la ora 19:00 ca PNL va sustine...adica au un nou scop deja: Jos cu taxa!!!!Jos cu Tariceanu!!!...poate o fi mai vechi...da e bine si asa....si am mai vazut ca cica e o noua lege care daca se va elabora veti primi banii inapoi si taxa va disparea....sau nu am vazut eu bine:-??

peter 03-02-08 19:47

Quote:

Originally Posted by L4uR (Post 1332923)
cel putin am vazut azi la stirile de la ora 19:00 ca PNL va sustine...adica au un nou scop deja: Jos cu taxa!!!!Jos cu Tariceanu!!!...poate o fi mai vechi...da e bine si asa....si am mai vazut ca cica e o noua lege care daca se va elabora veti primi banii inapoi si taxa va disparea....sau nu am vazut eu bine:-??

cum sa sustina PNL jos taxa ...jos tariceanu cand Tariceanu este Presedinte PNL :lol:

sebastianlr 03-02-08 21:43

vin alegerile asa ca ...

EvLSant0S 03-02-08 22:22

Parerea mea e ca nu merita sa te agiti pentru niste care chiar daca-ti iese, chiar daca nu iti iese ...
vin si-ti dau in cap .. ca lor nu le-a placut aia si aia si ... aia.
cand or sa invete sa incerce ei sa faca sau sa faca .. si dupa atata munca sa vada cum e sa vina un ciampaliu sa faca gura..
atunci sa vorbeasca..
pana atunci ..
nu merita miscat un deget pentru nimeni.

sebastianlr 03-02-08 22:32

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 1333284)
Parerea mea e ca nu merita sa te agiti pentru niste care chiar daca-ti iese, chiar daca nu iti iese ...
vin si-ti dau in cap .. ca lor nu le-a placut aia si aia si ... aia.
cand or sa invete sa incerce ei sa faca sau sa faca .. si dupa atata munca sa vada cum e sa vina un ciampaliu sa faca gura..
atunci sa vorbeasca..
pana atunci ..
nu merita miscat un deget pentru nimeni.

E simplu cand e greu sa dai bir cu fugitii.
In aceste conditii nu ar mai fi trebuit sa fac nimic pentru curse inca de mult timp in urma, totusi tine de felul de a fi si de caracterul fiecaruia.
Idei sunt multe pusul in practica este mai greu ...
Eu cred ca merita sa te perfectinezi si sa duci la cap amintirea nu sa fi unul luat si invins de val.;)
Nimic nu e usor in viata!

ERY 05-02-08 17:39

Quote:

Originally Posted by sebastianlr (Post 1331791)
Nu a fost mediatizare si nu a fost legal.
Cand o sa se mediatizeze si vor exista aprobari legale cred ca se va umple piata toata.
Dar ai nevoie de cca o luna de mediaizare.
Altfel de pe acest site sunt f putini, priviti cate pers sunt implicate in discutie si pe restul ii doare-n brisca, stau si... iar unora le convine taxa si-i inteleg.
Santos am o intrebare pt tine, crezi ca Bogdan R de la voi are interes sa manifeste?
Eu zic ca nu ca are po pozitie similara cu a incriminatului Tariceanu si nu e nimic grav ca omul sa vada interesele propiei afaceri de familie.

Sunt sigur ca celui la care faci referire i-ar merge la fel de bine si fara taxa...;) ... Aici este vb de bani la buget pt ca este o "gaurica" ce trebuie chituita cumva...nu are legatura cu Citroenu si nici cu alte firme frantuzesti.

All times are GMT +2. The time now is 00:05.

- Copyright 2026 4Tuning