![]() |
Re: Pe 1 februarie te poti manifesta impotriva taxei auto in piata victoriei
Quote:
|
Pt blocarea drumului public fara autorizare se face dosar penal,lafel de grav daca nu si mai grav ca in cazul ilegalelor.
Oricum la Ilegale nu a prins pe nimeni niciodata si la cat de inraiti sunt te-ar imusca si pt un trecut pe rosu. Nu ma refer lacopii de pe strada ci la unii din sefi lor care au facut o fixatie iar presa ii atzatza. Legal e cuvantul de baza. Ei au dat legal o lege si cum cui pe cui se scoate doar LEGAL avem sanse sa ne exprimam corect. |
atunci bun sa ne interesam si sa facem legal ... fara debandada si "golanisme"
|
cel putin am vazut azi la stirile de la ora 19:00 ca PNL va sustine...adica au un nou scop deja: Jos cu taxa!!!!Jos cu Tariceanu!!!...poate o fi mai vechi...da e bine si asa....si am mai vazut ca cica e o noua lege care daca se va elabora veti primi banii inapoi si taxa va disparea....sau nu am vazut eu bine:-??
|
Quote:
|
vin alegerile asa ca ...
|
Parerea mea e ca nu merita sa te agiti pentru niste care chiar daca-ti iese, chiar daca nu iti iese ...
vin si-ti dau in cap .. ca lor nu le-a placut aia si aia si ... aia. cand or sa invete sa incerce ei sa faca sau sa faca .. si dupa atata munca sa vada cum e sa vina un ciampaliu sa faca gura.. atunci sa vorbeasca.. pana atunci .. nu merita miscat un deget pentru nimeni. |
Quote:
E simplu cand e greu sa dai bir cu fugitii. In aceste conditii nu ar mai fi trebuit sa fac nimic pentru curse inca de mult timp in urma, totusi tine de felul de a fi si de caracterul fiecaruia. Idei sunt multe pusul in practica este mai greu ... Eu cred ca merita sa te perfectinezi si sa duci la cap amintirea nu sa fi unul luat si invins de val.;) Nimic nu e usor in viata! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:05. |
- Copyright 2026 4Tuning