![]() |
Re: Aderare Usergroup
Asta inseamna ca useri cu machete putine si slabe (sunt destui din nefericire) vor fi scosi din grup ?
|
Quote:
|
Aha, merci de clarificare. ;)
|
Deci in concluzie cine a intrat pana acum ramane, iar de acum inainte se vor da accept-uri unpic mai greu ?
|
Cam asa ceva ... :) Posibil sa si fie eliminati unii useri! Vrem sa crestem stacheta de calitate ... ;)
|
Calitatea colectiomarului trebuie sa fie in egala masura cu calitatea colectiei acestuia. Ambele trebuie sa fie la un nivel destul de ridicat. Parerea mea. Si cred ca trebuia mai demult o selectare mai atenta, insa niciodata nu e prea tarziu, mai ales cand lucrurile evolueaza in bine.
Ca dovada ca am avut criterii mai "dure" decat cele cerute pana acum este faptul ca eu nu am cerut acceptul pentru titlul de "colectionar machete" cu tote ca as fi indeplinit conditiile. Am tinut sa specific acest lucru pentru a nu se simti nedreptatiti eventualii pretendenti refuzati. Salut pe aceasta cale initiativa moderatorilor. |
am 5 machete de 1:24 . 8 de 1:43 , si una mare de 1:12 , si vreo 2 teleghidate (tot intre 1:24 si 1:12).. :D ma primiti si pe mine ?
|
Prezinta intai colectia si vedem! :)
|
3 Attachment(s)
:rolleyes2 pun si eu "bemveurile" mele:P cam atat deocamdatat si mai am doua in lucru:)
|
Quote:
|
Quote:
|
am dat acuma ,ms mult;)
|
1 Attachment(s)
acum pot da join?
-tin sa precizez ca nu sunt prezente toate machetele*celalte fiind la reconditionat.lipsesc cam 5-6 la 1/24 si 1/18 |
Done!
|
si eu pe aici:
https://forum.4tuning.ro/505-machetel...ele-dog99.html |
| All times are GMT +2. The time now is 12:52. |
- Copyright 2026 4Tuning