Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Seat (https://forum.4tuning.ro/112-masina-mea-seat.html)
-   -   Seat Leon Cupra by Xel'Naga (https://forum.4tuning.ro/112-masina-mea-seat/64395-seat-leon-cupra-by-xelnaga.html)

rocky_cosmin89 19-05-08 03:26

Re: SEAT LEON CUPRA by Xel'Naga

N`am apucat sa te felicit de cand ti`ai luat masina ... deci .. s`o conduci cu placere si sa ai cat mai putine evenimente ... neplacute ma refer :P ... orice modificare finutza dar cu bun gust e binevenita...mie`mi place cum da cu jantele negre ... spor la trb ;)

Xel'Naga 19-05-08 09:49

Quote:

Originally Posted by rocky_cosmin89 (Post 1540710)
N`am apucat sa te felicit de cand ti`ai luat masina ... deci .. s`o conduci cu placere si sa ai cat mai putine evenimente ... neplacute ma refer :P ... orice modificare finutza dar cu bun gust e binevenita...mie`mi place cum da cu jantele negre ... spor la trb ;)

multumesc si in curand sper sa pun in aplicare gandurile care le am cu masina ( m-a tinut in loc faptul ca am inmatriculat si BORA ) !! ;):idea::arrow:

Xel'Naga 29-05-08 21:22

4 Attachment(s)
cateva poze mai recente :lol:;)
XEL - ii in toate ipostazele :lol::D

coman razvan 29-05-08 21:31

Quote:

Originally Posted by Xel'Naga (Post 1561002)
cateva poze mai recente :lol:;)
XEL - ii in toate ipostazele :lol::D

Superbe amandoua! Felicitari! Cupra e de vis! 8)

alexGTI 29-05-08 23:41

ce se intampla cu leonul ? ce modificari ii faci ? ca vad bora in fata la banca ... deci se lucreaza ceva la leon :P

naka66vio 29-05-08 23:47

ma uit mereu e topikul asta cu gandul la ziua cand ai sa scri ca te apuci de ea.adica de seat.ca stiu ca atunci cand te apuci...te apuci nu gluma:lol::lol:

dolb 29-05-08 23:55

3 Attachment(s)
place la tine ?

alexGTI 29-05-08 23:59

folie sau vopsea pe plafon ?

dolb 30-05-08 00:00

folie speciala cica:|

alexGTI 30-05-08 00:03

e aiurea ca nu e foarte lucioasa ... si decat sa dai 1 mil 500 pe folie ... mai bine dai 3 pe vopsit ...

dolb 30-05-08 00:04

a dat peste 3 pe folie! in poza nu se vede lucios, dar in realitate e diferita ..crede-ma am inscris-o de drag in club :D

alexGTI 30-05-08 00:05

eu ezit intre folie si vopsea ... as opta pt folie ca pot sa o dau jos oricand :)

dolb 30-05-08 00:08

pai vezi ! :) lasa ca o sa urmeze si la mine o folie cat-de-cat speciala dar mai e! deocamdata sa ne mentinem ONTOPIC si sa vedem daca ii place masina care i-am aratat-o

Xel'Naga 30-05-08 10:44

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1561349)
pai vezi ! :) lasa ca o sa urmeze si la mine o folie cat-de-cat speciala dar mai e! deocamdata sa ne mentinem ONTOPIC si sa vedem daca ii place masina care i-am aratat-o

man deci o foli pe plafon NEAGRA vreau si eu !! iar referitor la masina , imi place dar nu imi place sa copiez pe altcineva ( kitul ala deja il avea TEO pe masina de aproape 1 an - e vb de LEONUL alb-perla care este la SUN RACERS ) !! eu am in cap niste chesti care se concretizeaza dar in timp ca momentan bag bani in proprietati si am lasat-o mai usor cu masinile !! ;):idea::arrow:

Quote:

Originally Posted by alexGTI (Post 1561342)
eu ezit intre folie si vopsea ... as opta pt folie ca pot sa o dau jos oricand :)

cam la acelasi lucru ma gandesc si eu ( FOLIE NEGRU LUCIOS pentru PLAFON ) !! :lol:

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1561337)
a dat peste 3 pe folie! in poza nu se vede lucios, dar in realitate e diferita ..crede-ma am inscris-o de drag in club :D

cam mult folia sincer ... mie imi lua 2 mil cu montaj cu tot !! :rolleyes2:idea:

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1561315)
place la tine ?

dupa cum ti-am zis si mai sus DA , dar nu pentru mine !! ;):arrow:

Quote:

Originally Posted by naka66vio (Post 1561297)
ma uit mereu e topikul asta cu gandul la ziua cand ai sa scri ca te apuci de ea.adica de seat.ca stiu ca atunci cand te apuci...te apuci nu gluma:lol::lol:

crede-ma ca atunci cand o sa ma apuc o sa se vada !! ;) momentan am idei si sa vad cum fac sa scap niste bani si pentru masina :lol:

Quote:

Originally Posted by alexGTI (Post 1561287)
ce se intampla cu leonul ? ce modificari ii faci ? ca vad bora in fata la banca ... deci se lucreaza ceva la leon :P

leonul este BINE , numai ca fiind parcate una langa alta , se intampla ca m,aicamea care pleaca mai devreme sa ia ea leonul si ajung sa merg cu bora ( asta in cazul in care nu nimereste cheile de la BORA ) :lol:
PS: de exemplu azi m-am uitat pe geam si ce sa vezi , maicamea a plecat cu BORA deci LEON scrie pe mine !! ;):arrow:

Quote:

Originally Posted by coman razvan (Post 1561016)
Superbe amandoua! Felicitari! Cupra e de vis! 8)

multumesc mult RAZVAN si sper sa fac si CUPRA tuning de vis :twisted:;)

DiabloXXX 09-06-08 21:52

Cupra ta are suspensii reglabile electronic???

All times are GMT +2. The time now is 05:45.

- Copyright 2026 4Tuning