![]() |
Re: Crazy Team Racers
Quote:
cu adevarat masinile contactatil pe Andrey e presedinte CTRB-):)) |
2 Attachment(s)
andrei 3 bora si un passat si a 5-a masina? am vb cu marian cu bora de la noi face tot posibilu sa termine masina pana in martie si sa fie prezent
in caz ca nu este prezent pun polo lui catalin |
eu am propus 2 boraptr. exterior........Bora Sav si Passat ANR vor fi lsa muzica
|
pentru cei ce aveti nevoie de lucrari in fibra (evazari , kituri exterior , prelungiri capota , cutie subwoofer , fete de usi etc.)recomand cu incredere www.plmtuning.ro , Tuning cum vrea P...ielea ta....
|
6 Attachment(s)
eu de la Onesti propun aceste 3 masini(mai multe poze cu Megane si Beetle diseara)
|
sal
andrei ce se mai aude cu txa ? cu intalnirile ? un pic de refresh si pt mine ca nu prea am tinut legatura ps. legitimatia pt varu meu ? |
4 Attachment(s)
Quote:
Inca o veste buna de la Onesti ptr. Crazy Team Racers...Eddy (baiatul cu Bora SAV la numar , cel cu muzica) o sa participela Campionatul National de Stunt ptr. motoare.... http://www.hi5.com/friend/photos/dis...umId=341730521 |
felicitari pentru un club bine pus la punct si succes in continuare:D
|
ok andrei maine da-mi un semn eu sunt la munca pana pe la 1
un upp de la mine pt club (sper sa-mi ia si mie cineva banii de taxa :) ) |
Quote:
|
Quote:
|
salut baieti si fete!
|
ce faci mai omule????
|
am venit si eu pe aicisa ,sa vedem ci masini sunt pe aicisa si sa le multumesc la baietii de la PLM TUNING. i recomand din toata inima! hai sa ne vedem sanatosi la 4tuning! va pup!
|
pentru a vedea de ce le multumeste Eddy bunilor nostri prieteni de la PLMTuning va recomand cu incredere www.plmtuning.ro sa vedeti prelungirea pe fata la Bora lui Eddy
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:54. |
- Copyright 2026 4Tuning