Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Matiz-ul meu B 06 MPG (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/63094-matiz-meu-06-mpg.html)

Geo_ZGA 08-02-09 09:29

Re: Matiz-ul meu B-06-MPG

Am crezut ca e culoarea cu care a venit... ma refeream vopsit in culoarea masinii.

Dr3adLorD 08-02-09 11:47

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 2047562)
Am crezut ca e culoarea cu care a venit... ma refeream vopsit in culoarea masinii.

da am inteles. nu il vopsesc in culoarea masinii si o sa ramana asa negru ca m-am gandit sa fie putin diferit

SV25MBN 08-02-09 16:07

Asa cum spunea cineva mai sus, ar da bine daca ai face si cupola neagra, ai avea continuitate cu eleronul, cu geamurile fumurii, daca mai faci si stalpii negri.. sa te gandesti la varianta asta. Poate un VT te-ar ajuta sa te hotarasti , roaga-i pe baieti.

Dr3adLorD 09-02-09 02:18

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 2048482)
Asa cum spunea cineva mai sus, ar da bine daca ai face si cupola neagra, ai avea continuitate cu eleronul, cu geamurile fumurii, daca mai faci si stalpii negri.. sa te gandesti la varianta asta. Poate un VT te-ar ajuta sa te hotarasti , roaga-i pe baieti.

plafonul nu il fac negru . o sa fac stalpii negru lucios si oglinzile la fel :rolleyes2

TZN 85 BUB 09-02-09 16:23

@Dr3adLorD cat te-a ajuns montajul la arcuri ? ti-au zis ceva de amortizoare ca nu ar fi bune pentru arcurile sport... ca ar fi tija prea lunga sau ceva de genu ? ca mi-au ajuns si mie arucurile si astia de pe la galati cer de la 2 mil in sus :rolleyes2 si cred ca inebunesc daca dau pe montaj juma de banii de arcuri.

Dr3adLorD 09-02-09 18:16

Quote:

Originally Posted by TZN 85 BUB (Post 2051454)
@Dr3adLorD cat te-a ajuns montajul la arcuri ? ti-au zis ceva de amortizoare ca nu ar fi bune pentru arcurile sport... ca ar fi tija prea lunga sau ceva de genu ? ca mi-au ajuns si mie arucurile si astia de pe la galati cer de la 2 mil in sus :rolleyes2 si cred ca inebunesc daca dau pe montaj juma de banii de arcuri.

eu am un mecanic bun si mi-a luat 80 ron si mi-a schimbat arcurile fata-spate + amortizoarele pe spate + flanse pe fata. nu mi-a zis nimic de amortizoare doar ca stiu eu k o sa se duca ceva mai repede pe spate si trebuie mers atent dupa ce ti le pui

TZN 85 BUB 09-02-09 18:25

Quote:

Originally Posted by Dr3adLorD (Post 2051839)
eu am un mecanic bun si mi-a luat 80 ron si mi-a schimbat arcurile fata-spate + amortizoarele pe spate + flanse pe fata. nu mi-a zis nimic de amortizoare doar ca stiu eu k o sa se duca ceva mai repede pe spate si trebuie mers atent dupa ce ti le pui

amortizoare pe spate ti-ai luat separat ? ( cat ai dat ? ) flanse... pe fata ? de unde si cat ai dat pe ele ? cu cat coboara arcurile tale ? pe astea care le-am primit... care initial comandasem H&R si apoi am sunat si am zis sa aduca Fk, scrie -35 / 40. multam,

Dr3adLorD 09-02-09 18:42

Quote:

Originally Posted by TZN 85 BUB (Post 2051860)
amortizoare pe spate ti-ai luat separat ? ( cat ai dat ? ) flanse... pe fata ? de unde si cat ai dat pe ele ? cu cat coboara arcurile tale ? pe astea care le-am primit... care initial comandasem H&R si apoi am sunat si am zis sa aduca Fk, scrie -35 / 40. multam,

da amortizoarele pe spate sunt noi (55 ron buc) . flansele pe fata cu tot cu rulmenti de la un magazin de piese daewoo 70 ron. arcurile mele sunt Weitec si coboara cu 30 mm

Axel 12 Trs 09-02-09 18:45

E superb , felicitari!!!!

Dr.Dre 09-02-09 19:25

Super frumoasa masinuta,bafta in continuare cu proiectul,apropo cat te-au dus barile si cu jantele?

Dr3adLorD 09-02-09 20:03

Quote:

Originally Posted by Dr.Dre (Post 2052131)
Super frumoasa masinuta,bafta in continuare cu proiectul,apropo cat te-au dus barile si cu jantele?

Mersi pentru aprecieri...cat despre masina modificarile m-au costat mult, nu mai stiu exact ca le-am facut in timp dar nu asta e important, importanta e pasiunea si produsul final al ei:-) cand ai o pasiune nu banii se pun pe primul loc

Dr.Dre 09-02-09 21:26

Asa e ,ai dreptate bani fara pasiune sunt degeaba.barile sunt home made sau le-ai luat de undeva?ca sunt tare frumoase :D

Dr3adLorD 09-02-09 21:32

Quote:

Originally Posted by Dr.Dre (Post 2052590)
Asa e ,ai dreptate bani fara pasiune sunt degeaba.barile sunt home made sau le-ai luat de undeva?ca sunt tare frumoase :D

barile sunt custom made. cea de pe fata de la Oradea si cea de pe spate de la Constanta

TZN 85 BUB 09-02-09 22:47

Quote:

Originally Posted by Dr3adLorD (Post 2051926)
da amortizoarele pe spate sunt noi (55 ron buc) . flansele pe fata cu tot cu rulmenti de la un magazin de piese daewoo 70 ron. arcurile mele sunt Weitec si coboara cu 30 mm

amortizoarele sunt pe gaz, sau sunt amortizoare normale de matiz ?
flansele sunt ceva speciale pentru arcuri sport, sau sunt pur si simplu flanse noi ? t eintreb pentru ca nu stiu de ce ar trebui flanse noi.... multam, si scuze daca sunt mai cicalitor :oops:

Dr3adLorD 09-02-09 23:03

Quote:

Originally Posted by TZN 85 BUB (Post 2052922)
amortizoarele sunt pe gaz, sau sunt amortizoare normale de matiz ?
flansele sunt ceva speciale pentru arcuri sport, sau sunt pur si simplu flanse noi ? t eintreb pentru ca nu stiu de ce ar trebui flanse noi.... multam, si scuze daca sunt mai cicalitor :oops:

amortizoarele sunt normale de Matiz cu ulei. flansele sunt noi normale le-am schimbat pentru ca erau duse si ele si rulmentii si aveam un zgomot.

All times are GMT +2. The time now is 14:31.

- Copyright 2026 4Tuning