![]() |
Re: Matiz-ul meu B-06-MPG
Am crezut ca e culoarea cu care a venit... ma refeream vopsit in culoarea masinii.
|
Quote:
|
Asa cum spunea cineva mai sus, ar da bine daca ai face si cupola neagra, ai avea continuitate cu eleronul, cu geamurile fumurii, daca mai faci si stalpii negri.. sa te gandesti la varianta asta. Poate un VT te-ar ajuta sa te hotarasti , roaga-i pe baieti.
|
Quote:
|
@Dr3adLorD cat te-a ajuns montajul la arcuri ? ti-au zis ceva de amortizoare ca nu ar fi bune pentru arcurile sport... ca ar fi tija prea lunga sau ceva de genu ? ca mi-au ajuns si mie arucurile si astia de pe la galati cer de la 2 mil in sus :rolleyes2 si cred ca inebunesc daca dau pe montaj juma de banii de arcuri.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
E superb , felicitari!!!!
|
Super frumoasa masinuta,bafta in continuare cu proiectul,apropo cat te-au dus barile si cu jantele?
|
Quote:
|
Asa e ,ai dreptate bani fara pasiune sunt degeaba.barile sunt home made sau le-ai luat de undeva?ca sunt tare frumoase :D
|
Quote:
|
Quote:
flansele sunt ceva speciale pentru arcuri sport, sau sunt pur si simplu flanse noi ? t eintreb pentru ca nu stiu de ce ar trebui flanse noi.... multam, si scuze daca sunt mai cicalitor :oops: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:31. |
- Copyright 2026 4Tuning