![]() |
Re: Discutii diverse cu si despre Oltcit
Salut!!!poate postez unde trebuie dar vin si eu cu o intrebare....Cunoaste cineva proprietarul unui Oltcit rosu cu numar de inmatriculare AG-xx-MKA sau ceva de genul.Parcheaza in Brasov in zona Steagu aproape de supermarketul PLUS.am vazut ca a avut candva sticker cu 4t,ceva jante,un volan sport si parca e lasat.care cunoaste sa imi dea un PM.Multumesc!
|
Am vazut si eu Oltcitul asta astazi.Arata bine, doar ca e murdar.
Lasa-i un bilet pe masina. |
poate baiatul e de pe aici de pe forum....:D
|
eu cred ca il cunosc,dar nu parcheaza de mult langa plus,de vreo doua luni asa... ;)
jantele sunt tot in 3 prezoane,iar masina are bandourile alea pe lateral,din fata pana in spate nu? |
Quote:
|
o sa-l sun sa-l intreb ce numar are la masina,dar mai mult ca sigur vorbim de aceeasi persoana,lasa-mi un numar de telefon pe privat,si cand il sun i-l dau sa te caute ;)
|
Quote:
|
inca astept numarul tau pe privat,il sun dupa ce mi-l dai :P
|
Quote:
|
ma bucur ca te-am ajutat :)
|
2 Attachment(s)
|
Pentru stilul ales arată foarte bine, numai să vezi ce faci la baza aripii, văd puțin muchia ieșită. O unești cu pragul?
|
valibule n-o face golf sau dacie :P
eu as fi pus buza asta undeva mai de sus sa fie mai mult inclinata decat orizontala...oricum pana nu o finisezi nu putem sa votam daca e urata sau nu :P |
da, o sa vina unita cu pragul....si inca ma gandesc daca ii fac sau nu si aripilor fatza, un fel de wide body...
nu sunt orizontale....dar nici in unghi mare, pentru ca nu mi-au permis evazarile originale de Oltcit. Sunt facute fix in prelungirea evazarilor de oltcit...si cam asta a iesit. Daca vroiam sa fie mai inguste, atunci evazarea in capete era inexistenta (ramanea doar cea de oltcit). Asa...e cu vreo 10mm in afara in capete. cred ca iesea mai bine cu evazari de golf2, dar nu am avut la indemana.... |
| All times are GMT +2. The time now is 10:39. |
- Copyright 2026 4Tuning