Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Al meu Tico-zaur - Ph-01-amy (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/61009-meu-tico-zaur-ph-01-amy.html)

eMH 05-05-08 19:00

Re: Al meu Tico-zaur - Ph-01-amy

ai vazut cum sunt la Audi R8 ?? unii isi pun in genul ala sub faruri imediat,probabil ca din alea...

topser 05-05-08 20:01

Quote:

Originally Posted by CobraArt (Post 1515058)
morpheusmaster,ti-am rasp,dar nu ai fost tu atent.Sunt leduri care isi pun "baietii" pe faruri,am dat 400 de mii pe ele.
Topsere,am ajuns vineri pe la 12 noaptea, am mancat si am dormit si a doua zi am plecat pe la 12 inapoi la PLoiesti ca nu avea rost pe ploaia aia.Cand o fi frumos si o sa stau si eu mai mult o sa te sun :D

:-P
La 12 noaptea trebuia sa ma suni si veneam !

CobraArt 05-05-08 23:52

Bai,nu am vrut sa te deranjez,eram rupt de spate de la scaun(smf in el :D).Lasa ca promit ca data viitoare te sun.
Da fratilor imitatie de leduri dalea a la Audi asa,le-am pus cu banda adeziva(din dotare) sub bord si le-am legat la blocu de lumini.
Sapt. asta daca nu ma sucesc imi fac bad boy look,imi vopsesc barile albastre si fac plafonu si capota negre,jantele le vopsesc iar altfel,si imi pun aruncator de flacari :D

eMH 06-05-08 18:22

is curios cum o sa arate cu flame thrower ;))
In rest sunt convins ca o sa arate bine cu ce ti-ai propus sa ii faci acolo,da' rotile cum le mai vopsesti iar ?!?

Bafta cu masina,in continuare ;) !

CobraArt 07-05-08 00:23

Deja am alt tips,rotund sa aiba flacara o forma mai frumosa,dar imi caut bara de spate pt ca asta a mea a fost decupata dupa tips dreptunghiular si se vede ca un cur.Bad boy look ul il fac maine,jantele le vopsesc la cuptor frumos(acu merg cu jantele de tabla).si sa imi vopsesc capota,plafonu si barile dupa ce ma duc la RAR ca mi-au luat talonu jegosii :( Azi am mai cules din vitan voltmetru,vacuum pt ea si cam atat.poze cand termin cu totu.abia astept.

sorin_sorin95 08-05-08 08:43

Badboy look-ul il faci din fibra sau din tabla? Poate pi si niste poze din timpul lucrarii. Succes

CobraArt 08-05-08 19:49

Bad boy look-ul l-am facut din tabla,am mai pus aruncatorul de flacari,alt tips.O sa pun poze,dar e prea naspa masina acum.Are doua culori pe capota,jante de tabla,bara este decupata dupa tipsu dreptunghiular si asta e rotund si arata horror etc.E de aranjat la ea mai mult,abia sapt viitoare sper sa o termin.

CobraArt 09-05-08 11:48

Un film cu Tico cand e suparat https://www.youtube.com/watch?v=zOGYXJrIqIo

Io4rap 09-05-08 12:13

vai... :| prea tare :D bv :))

eMH 09-05-08 13:22

Foarte jmecher,cat a costat,si de unde ai luat Flame Thrower ?? (daca ai voie sa spui,daca nu,dai un PM plz)

morpheusmaster 09-05-08 13:30

Well done!!! Bravo!!! Meserias tare arata!!! Cat ziceai ca e un flamekit din asta??? :D

eMH 09-05-08 16:47

morpheus,stai la rand,ca eu l-am intrebat primul :twisted:

CobraArt 10-05-08 00:59

3 Attachment(s)
Hmm,kit-ul costa 2 mil jumate sau 3 mil jumate(in functie de carb,injectie,aprindere electronica sau nu) la unu de pe forum.Deja mi-am pus o protectie mica la barca ca mi-a topit incinta becului de R.
Ah,am uitat sa spun ca nu vine(kit) cu bobina de inductie,bujie,fise de la bujie in bobina de inductie si probabil daia costa mai putin decat altele.Oricum cu totul m a dus cam 4 mil.Bobina,kit-ul in sine,bujie,filet in toba si sudat ca sa pot scoate bujei cand vreau,fire,montaj etc.

Gabi 10-05-08 01:06

Ahahahaha !!! Spit fire ! Foarte tare ! :peace:

Felicitari !

morpheusmaster 10-05-08 11:10

Hmmm...ce agresiva e (fa spoilerul la culoarea masinii). Mult succes in continuare!!!

All times are GMT +2. The time now is 04:30.

- Copyright 2025 4Tuning