![]() |
Re: 2009 Ford Focus RS
destul de frumoasa masina...
|
Si actiunea unde e???
Nu vreau vorbe, vreu filmulet cu ce poate... |
acum 5 ani nu se auzea de 200 de cai pe fata decat in proiectele celor de la saab acum 300 de cai pe o buburuza c'est magnifique
|
Quote:
Acum : 7 ani Civic Type R, 6 ani Alfa Romeo 147 GTA, Ford Focus RS 5 ani Opel Astra turbo,Seat Leon Cupra Toate au 200 sau peste 200 si toate tractiune fata(desi existau Cupre si cu tractiune integrala). |
Mi-au placut vorbele lui Jost, imi place si masina, dar imi place si vechiul RS. Probabil cu modificari la motor puterea va putea creste drastic, dar totusi fara tractiune integrala, un LSD va fi absolut necesar.
|
Rally like car,dar sa vedem primele teste,estetic 10 .
|
...pai are lsd din cate am inteles
|
Ma refeream daca cineva ar creste cu mult puterea masinii, poate ar trebui montat LSD ( nu stiam ca are din fabrica ), sau in cazul in care are ( acum cand ma gandesc, pare firesc sa aiba LSD la 300cp FWD ), poate trebuie schimbat cu unul mai performant, sa faca fata puterii marite. Daca ar avea preturi mai mici decat cele la care ma astept, cu modificari la motor ar putea face RAVAGII masina asta.
|
...da dar personal sunt convins ca preturile vor incepe undeva de la 28-30 k...si vor ajunge pe la 40k la varianta super echipata
|
Quote:
p.s. Si Rs-ul vechi avea LSD. |
Quote:
|
Quote:
|
superba masina...momentan astept sa imi vina un ford focus modelu asta nou sau cu face-lift mai bine zis si astept de mai bine de o luna...am vb cu cei de la ford despre modelul asta RS si mi-au zis ca in romania o sa vina cel mai probabil la mijlocul anului viitor pt cei care il comanda prin BDT. Nu inteleg de ce au un timp asa de mare pt livrare chiar si pt un focus atat de banal(nu RS, al meu :D)
oricum la design imi place mult reusit facelift...iar despre RS ca performante nota 10 acum asteptam sa vedem cei 300 de cai FWD cum se comporta |
Este frumos si nervos ce sa mai e are rau.
|
frumoasa culoare :X
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:04. |
- Copyright 2026 4Tuning