Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   kitsch tuning din Bacău (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/6034-kitsch-tuning-bacau.html)

Spillner 07-11-05 19:20

cam subtirele dungile rosii si se asorteaza perfect cu verdele masinii.are omu initiativa....

aleks 08-11-05 10:00

dap, il stiu...
nu se vede in poze, dar masina aia e 90% kit auto, si 10 % tabla...

mertan 18-11-05 07:51

nu mai sunt kichiuri in ultima vreme??????? aleks tu nu ai mai vanat?

aleks 18-11-05 15:13

3 Attachment(s)
imi cer scuze pentru calitatea slaba a imaginilor, eu eram la volan, nu am facut eu pozele.
vazuta live, masina este sub orice critica. nu va lasati inselati de nr de bucuresti,masina e din bacau.
la spoilerul de pe spate are o prelungire din plastic cred, cu o linie cam serpuita asa, si cu o decupare dreptunghiulara, facuta cu fierastraul, in care este infipta niste plasa de constructii stramba, si cu indoitura la alt unghi decat a prelungirii, ceea ce m-a facut sa cred ca nu e prinsa decat in 2-3 puncte... ( scuzati, sarme :lol: )
pe deasupra mai are si niste stickere cu o vaca, un fel de rama, pe portbagaj, si o rata galbena pe luneta, asta ca sa fie completata menajeria :wink:
pe fata are o alta prelungire, de cielo sau de supernova ceva, care nici nu prea se potriveste exact pe bara...
a sa nu uit, grila radiatorului este inlocuita cu o plasa e costructii, cred ca e ce i-a ramas dupa ce a pus la prelungirea spoilerului :lol:
nush probabil k omul e foarte mandru de ce a realizat el, dar rezultatul e dezastruos :lol:

83SOF 18-11-05 15:29

Probabil si-a luat Logan pentru ca vechea Dacie 1300 pe care avea puse toate astea si-a dat duhul, asa ca acum continua traditia. In curand, nu vom mai folosi termenul de kitsch, ci de \"folclor tuning\", sau poate \"folk tuning\" ca sa fim mai europeni. Evident, fenomenul se transmite din tata-n fiu, asa ca nu va faceti sperante sa dispara vreodata.

La fel ca posesorii de Trabant, acesti oameni sunt mandri de ei, si se considera membri unui grup de elita,in viitor ne putem astepta deci la intalniri si chiar cluburi destinate lor, cu discutii axate pe grosimea sarmei folosita la plasa (minim 3 mm) si a meritelor diferitelor marci de caini care dau din cap (ritm/traiectorie/durata).

:!: :!: :!:

codrin44 18-11-05 17:40

dar ce nu a fost surprins pe \"furia\" alb-laptoasa sunt pragurile nene....din cornier,prinse in trei locuri tot cu fire forjat/sudat/strunjit/frezat.

si acum imi dau seama ca totul se trage de la NFS.

mertan 20-11-05 13:53

ar trebuie sa apreciem munca omului. 8) dar stiu masina aia, si e facuta cam naspa.

Al3xxx 20-11-05 16:45

1 Attachment(s)
hai sa va mai pun o poza ,ca mai multe nu am putut sa fc deoarece era prea multa lume in jurul masini.Oricum pot sa va descriu putin masina :
motor golf 1
interior bmw (scaune,bord,maneta schimbator)
si restu.......................................

codrin44 20-11-05 21:12

of doamne.....oare cat o fi costat stopurile?

LaMishto 20-11-05 21:45

:lol: :lol: :lol:

va asigur ca in realitate e de 10 ori....

.... mai penala! :peace:

aleks 21-11-05 13:08

tiganeala maxima masina asta...
ce draq? vin sarbatorile si si-a facut dacia pom de craciun?

mertan 21-11-05 16:36

are la nr BMW m mmasii. sunt altzii care au bmweuri si vor sa aiba la nr BMW si asta o luat nr.

aleks 22-11-05 11:03

pai cum voiaia sa arate cat e de taran?
ii mai trebuia o confirmare :lol: :lol:

Al3xxx 22-11-05 20:11

mai oricum trebuie sa vedem si partea cealalta a lucrurilor omul a vrut sa iasa putin din anonimat si sa gandit ca poate sa faca asta prin masina.
Sau a vrut sa isi scoata masina din anonimat si a ''tunato''cum a crezut el de cuviinta si cum a vazut el pe la vecini :D

aleks 23-11-05 10:14

mda, doar ca a ales cea mai prost posibila combinatie... :lol:

All times are GMT +2. The time now is 20:25.

- Copyright 2026 4Tuning