![]() |
Re: Critica Foto
1 Attachment(s)
Salut,
Problema cu poza mea ar fi ca nu o mai am pe PC ci doar pe un DVD ... care sa zicem ca nu poate fi folosit in Windows :( Aparat : Fujifilm s5700 (7.1 Mpx / 10x Optic / Setari manuale la momentul acela) Asta e cea mai reusita din seria facuta atunci ... Pacat ca nu am reusit sa fac prea multe pt ca in mod constant primeam cate un bi-xenon in retina ( toti credeau ca e radar ... :( ) Un link pt poza pusa pe net (la fel de mica) |
Si ce ti se pare asa de interesant la o expunere de 4sec si niste stopuri?
|
Daca poza era mai deschisa, cu un WB reglat corect si un timp de expunere mai lung ca stopurile sa fie pe toata lungimea virajului era o poza reusita :)
|
1 Attachment(s)
S5700 e limitat la 4 sec...
Ps. Se poate obtine ceva interesant si cu 4sec cu ajutorul fuji-ului. |
4 Attachment(s)
facute cu telefonul, scuzati proasta calitate :-)
|
|
5 Attachment(s)
am si eu cateva :) astept critici si pareri!:) Fuji S5800
|
Bun... Sa o luam cu inceputul
Prima fotografie e interesanta... insa trebuia ori o lumina mai puternica din spatele fetei ori un timp ceva mai lung de expunere... adica poza e cam intunecata... silueta silueta, dar sa-mi dau seama de ea:D A doua fotografie... expresia cainelui e bunicica, ai vazut bine... insa evita sa tai din subiect... adica saracul catelush nu are toata urechea... nu are continuitate poza si deranjeaza A treia fotografie e extrem de stramba... te astepti ca din moment in altul pamantul sa o ia in dreapta odata cu toata aceea apa... A patra fotografie e interesanta ca si compozitie, dar din nou e cam strans cadrul 2 centimetri acolo in fata cheii nu stricau:D A cincea fotografie e poate ceea mai interesanta... eu personal as fi facut poza din partea cealalta a tastaturii pentru ca din cate imi dau eu seama exista un led verde acolo si ar fi dat dragut... in fotografie:D Cadrele sunt ok pentru inceput... mai exerseaza si sunt convins ca fotografiile vor arata din ce in ce mai bine:D |
4 Attachment(s)
deci..:)
Prima poza este o tipa care dansa in fata mea este creata iar poza nu este facuta cu timp de expunere pur si simplu nu a declansat blitzu!:)mai am aici o poza putin modificata de mine:) am redemumit-o "eclipsa de bec":):D A doua poza nu am taiat din subiect pur si simplu asa am facut poza si continuitate nu are de unde sa aiba deoarece corpul cainelui este in partea cealalta a pozei..nu in partea cu urechea taiata!:) A treia poza este stramba pt ca ploua extrem de tare afara si am iesit cu aparatul invelit intr-un tricou!:) A patra poza din nou nu este taiat din ea si nu este nici midificata:) Iar a cincea poza si cea care am primit foarte multe laude pentru ea nu aveam cum sa prin ledul verde pentru ca schimbam unghiul pozei si nu mai prindeam toata tst...dupa cum vezi am prins totusi un led verde:) cel de la Num Lock!:D uite aici cateva tentative!:) |
prea incarcate pozele 2 si 3. in a 4-a se vede o umbra :???: mai exerseaza
|
da stiu k se vede umbra!:) d'aia am zis zis "tentative"
|
4 Attachment(s)
critici aprecieri..o parere needitate
panasonic dmc fz8 |
2 Attachment(s)