![]() |
Re: Schimbare comenzi din RHD in LHD (mutat volan de pe dreapta pe stanga)
Quote:
|
niste date de contact pentru un meserias care poate shimba volanul de pe dreapta pe stanga la un pajero din 1999 swb 2.8 diesel fara ac ?
|
Re: modificare BMW 318i volan dreapta pe stanga
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Am piesele pentru un Audi A6 PANA IN 2005
conducte clima conducte servo frana conducte servo directie pedale si suport flansa bord iale usi si manere fete usi mocheta frana de mana ansamblu stergatoare plastic stergatoare carcasa filtru polen carcasa centralina caseta directie aerotema complecta pt climatronic cadru metalic bord torpedou module usi flansa de la carosrie pe care vine pedalierul,carcasa polen,stergatoarele etc maner deschidere capota si cablu brate oglinzi cam la asta se rezuma o mutare la un A6 |
Quote:
|
Quote:
|
salutare tuturor. Am un ford transit achizitionat 2003 2.4 tddi 90 cp recent din uk. vreau sa ii schimb volanul pe stanga. cine se pricepe mai bine ca mine, va astept cu un nr de tel referitor la ce piese am nevoie si pretul unei manopere.
|
Salut stie cineva un service prin Iasi sau prin partea aceasta a tarii care schimba volanul de pe dreapta pe stanga la o Vectra C , un nr . de telefon si un pret estimativ va rog .
|
imi cer miiii de scuza, poate nu am postat unde trebuie dar nu prea gasesc asemenea discutii (daca puteti sa ma ajutati cu ceva link-uri unde gasesc asemenea probleme) //// vreau sa montez un motor de pe un seat leon 1.8 20V 180cp 6+1 trepte (insa e cu volan pe dreapta), pe un golf 4 inscris pe romania si cu volan pe stanga....doresc sa stiu daca ma primeste la RAR cu modificarea si ce piese trebuie sa schimb......gen cutie de viteze,caseta de directie timonerie....se potrivesc de pe actualul motor acum am 1.6 16v BCB 2003?
multumesc mult..... |
| All times are GMT +2. The time now is 04:08. |
- Copyright 2026 4Tuning