Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Slatina (https://forum.4tuning.ro/440-slatina.html)
-   -   Sa vedem ce masini avem prin Slatina (https://forum.4tuning.ro/440-slatina/59382-vedem-masini-slatina.html)

cryssl 08-04-11 23:38

Re: Sa vedem ce masini avem prin Slatina

na bun,si e ca mine?

alxxdarkot20all 10-04-11 00:16

in afara de culoaremasina e identica da acu io nu am de unde sa stiu daca e aia sau nu . oricum vorbim discutii acum , ideea e ca e tare masina.

da noi avem si porsche, ferarri (daca o mai fi da am avut sigur) bentley continental, lamborghini, plus ca am auzit ca rat ar avea si elicopter

cryssl 10-04-11 21:13

e aceeiasi iti zic eu

elicopterul l'am vazut si eu:)))a fost o faza tare intr'o zi cand se plimba cu el prin oras=))dar pe deasupra

alxxdarkot20all 11-04-11 09:29

e bine de el ca nu suporta transeele din asfalt. o mai fi vreo strada in oras unde poti sa dai o tura cu masina??? la mine e mai rau ca am si garda mica si ma bataie de ma gasesc dracii. ar trebui sa facem o cheta si sa dam o burta de mici la muncitori ca o mica atentie sa faca lucrare buna ca la ce salarii si conditii de munca au ii cred ca nu au nicio tragere de inima, poate o sa tina asfaltul cu un an mai mult...

cryssl 11-04-11 15:02

......mai repede cred ca ne luam elicopter decat sa ne asteptam sa puna astia asfalt bun,au facut ei o singura strada si aia ca dracu,e plina de valuri si guri de canal ingropate....plombatu asta de acum e frectie la picior de lemn,numai cade masina'n groapa,dar tot tremura de o gasesc toti draci....au zis ca asfalteaza prin august...acuma om traii si om vedea..oricum la cat se face benzina nu o sa mai ne permitem sa testam asfaltul nou ,.decat de sarbatori..:))

allexandru 06-06-11 22:09

azi vazui prin Craiova o Corsa B albastra cu jante mari cu numere de OT.. stiti ceva de ea ???

cryssl 12-06-11 12:58

Quote:

Originally Posted by allexandru (Post 4378976)
azi vazui prin Craiova o Corsa B albastra cu jante mari cu numere de OT.. stiti ceva de ea ???

e una cjt .un albastru marin ...dar nu are nimic special ..doar jantele is pe 15

allexandru 12-06-11 13:06

Quote:

Originally Posted by cryssl (Post 4391668)
e una cjt .un albastru marin ...dar nu are nimic special ..doar jantele is pe 15

da aia cred.. am vazut-o de departe.. si iti stau bine pe ea.:)

andreycr7 17-10-11 19:31

BMW M5 KTL alb

uitativa la bmw m5 (KTL,alb)ce tare e acea masina....cei care sunteti din slatina uitativa de aceea masina si spunetimi ce parere aveti

andreycr7 17-10-11 19:34

BMW 525 alb RAU

si acest bmw este f bun...am mers in aceasta masina impreuna cu proprietarul masinii si stiu de ce este in stare.....pareri???

alxxdarkot20all 17-10-11 19:34

e misto intr-adevar masina dar nu e m5 nici macar kit-ul nu cred ca e complet

alxxdarkot20all 17-10-11 19:40

apropo a aparut si un ferrari albastru

bmG123 04-12-11 14:07

Am vazut un m3 e92 ca asta http://m3post.com/forums/picture.php...ictureid=12405 aceeasi culoare , avea nr b 999 GGG sau BBB era pe la oltu pe bulevard :D
si am mai vazut un m5 modelul nou

dary762 04-12-11 17:07

8 Attachment(s)
.....

matiu13 04-12-11 18:16

hai sa incercam sa punem si noi poze cu masini mai speciale...ca ce s-a pus in ultimul post,mai sunt cate 10,doar in slatina...nu punem acum toate masinile din slatina...

Corsa chiar arata bine cu jantele....mini,e un mini stock si banal,golful,are jante frumoase....si atat

All times are GMT +2. The time now is 14:09.

- Copyright 2026 4Tuning