![]() |
Re: Intalniri useri 4tuning Tulcea
Cand va mai intalniti sa scrieti si voi pe aci ca tare as vrea (daca ma nimeresc prin Tulcea) sa vin si eu sa vad comunitatea locala. Multa bafta si ma bucur sa vad ca ne-am aliniat si noi Tulcenii cu restul lumii. Bv!
|
Intalniri se fac ori de cate ori se poate, mai in fiecare seara... E de ajuns sa opreasca unu la locurile stiute ca se aduna si restu... Locatiile se stiu in Tulcea...
|
anuntzati si voi cand se stabileste ceva cu mai multi oameni,vreau sa dau o fuga la tulcea sa va cunosc, nu uitati sa mentionati locul si ora.
|
Am si eu o intrebare...Mai vreti club la Tulcea,sau mai bine zis : Mai are rost mentinerea unei filiale in urba noastra?
|
Quote:
|
Inca nu...urmeaza azi...sperr..
|
Ce ar fi daca ar veni diseara pe la 8 la sala toata lumea care vrea...
|
Dupa cum ma asteptam nu a venit nimeni...asta e..se duce de rapa..
|
a trecut pe acolo sorynel, era si naiman.... astea din ce am vazut eu, tarziu, ca am ajuns pe la 11.30 in Tulcea
|
Trebuie sa discut cu tine...au intervenit schimbari radicale...cauta-ma cabnd poti si ai chef..!!!!!
|
oricum ce a ajuns nush ce sa zic dar poate peste o luna doua sa ne sttrangem sa venim toti de prin vacante alea alea si sa stabilim ceva si gata
|
Quote:
|
Quote:
|
si totusi stau si ma gandesc ce inseamna un CLUB --- adunatura de prieteni? sau adunatura de pasionati ! acea adunatura de prieteni poate exista si fara a te afla sub un nume---ceea ce ar fi mai frumos pt ca de ce sa nu recunoastem sunt masini care n-au ce cauta intr-un club, n-au modificari nici exterioare,nici interioare,nici motor ...doar un sticker ! ce-ar fi eu cu al meu super megane 1.5dci pt faptul ca i-am pus xenon urmeaza folie senzori parcare si jante sa ma bag in club :| mi se pare total aberant .. mi-ar fi rusine mie,si as face de rusine si clubu! nu stiu dar e parerea mea !
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:20. |
- Copyright 2026 4Tuning