![]() |
Re: Del Sol...inca una... :)) GIS'u mic
Quote:
|
mishto pozele alea.....mashina ta aduce a integra type R
|
Quote:
|
Quote:
Un pic ii ciudat ca pentru Castrol RS 10W60 am platit 196RON :rolleyes2 |
wasted, astept impresii referitor la ulei. si dupa ce faci schimbul, da' mai ales dupa ce apuci sa umbli o leaca cu masina... sunt curios cum se comporta...
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
bate vantu pe aici...dar nu doarme nimeni :D sambata dau comanda de urmatoarele...sper sa vina cat mai repede !
tre sa imi iau ulei cat mai curand,si filtru...ca am facut 10 000 km de cand am schimbat uleiul...si cam atat :) |
Pai asteptam noutatile sa putem posta :-P
Cat ai dat pe stopuri si ce calitate sunt? Ar trebui sa faci ceva diferit ca ajungeti sa aveti toti CRX-uri la fel *asteapta sa fie spurcat* :arrow: |
Quote:
calitate...china,ca ale lui Adi (Neo) iar ca bani estimex undeva la 320 $ pana la mine in brate :) eu sunt mai nerabdator pentru filtru ala AEM...ca deh,de mungen nu am avut bani :P ps:sa il stapanesti sanatos;) sa iti dea cai multi |
Quote:
Filtrul e bun dar sa ai grija sa-l "ingradesti" un pic sa nu traga aer cald de la motor. Multumesc de urare ;) |
Quote:
|
si eu am CAI si e jos in bara,am decupat si spoilerul si cred ca e cel mai bine asa ca si performante
insa cred ca o sa ii contruiesc un box,la 4 sapt. trebuie spalat ca din rosu se face negru,ceea ce nu e ok |
Cioli...? ce bine... :D ai pronuntat cuvantal magic..."spalat", zi-mi si mie cum, si cu ce il speli ? ca tot caut o solutie speciala prin comert dar nu prea gasesc...poate stiti voi ?
Si Stefanel hai ca nu sunt off-topic, ca na...oricum arata bine rau filtrul ala rosu, si stopurile sa le vedem puse...;) |
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:54. |
- Copyright 2026 4Tuning