Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Tutoriale tuning manual machete! (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/58435-tutoriale-tuning-manual-machete.html)

DonCorleone 03-11-08 21:17

Totul despre grila unei machete :P

3 Attachment(s)
Iata cele 3 machete pe care le-am modificat eu. Modificari discrete dar de efect. Sper sa fie un tutorial de ajutor. Enjoy!

L4uR 05-11-08 07:53

Re: Tutoriale tuning manual machete!

1 Attachment(s)
:),..cam neclara dar poate reusesti sa iti dai seama...sunt si creioane mecanice asa:).......

andrew 46 05-11-08 09:14

Re: Totul despre grila unei machete :P

Quote:

Originally Posted by DonCorleone (Post 1841986)
Iata cele 3 machete pe care le-am modificat eu. Modificari discrete dar de efect. Sper sa fie un tutorial de ajutor. Enjoy!

ti-au iesit foarte bine cele 3
bravo

ciuca2 09-11-08 13:00

1 Attachment(s)
Va rog ajutati-ma.Am achizitionat decurand o macheta de Dacia Logan Prestige (nou-nouta) Problema este ca mi s-a dwzlipit un far si l-am lipit cu SuperGlue,apoi am observat a doua zi ca mi s-au gazat geamurile.Cum sa le curat? am incercat cu spirt,spray,dar nu functioneaza pt ca geamurile sunt de plastic.

Asa arata geamurile

coman razvan 09-11-08 13:22

Nu cred ca s-a gazat...mai mult s-a topit! :(

rekin 09-11-08 14:49

din pacate nu se pot face cum erau,eu am incercat pe un far cu cif si s-a mai dus putin,cif-ul e ca si polis-ul si trebue sa freci bine sa nu il lasi sa se usuce pe geam.

L4uR 09-11-08 14:53

eu zic ori sa faci alte geamuri ori sa le acoperi cu folie:)....

andrew 46 10-11-08 07:31

cu folie fumurie cel mai bine

ciuca2 11-11-08 06:28

Imi puteti spune cum se mareste buza la jante la rotile machetelor?.Am vazut undeva pe acest forum,dar nu mai gasesc.

D0ryN 11-11-08 14:48

Quote:

Originally Posted by ciuca2 (Post 1856472)
Imi puteti spune cum se mareste buza la jante la rotile machetelor?.Am vazut undeva pe acest forum,dar nu mai gasesc.

era cu ceva tip in urma pe un site strain un post care iti arata cum...prin poza...
ideea e ca trebuie sa gasesti o teava de timensiunea rotii sau un plastic flexibil pe care il poti sa dupa forma jantei si lipi...apoi vopsi impreuna cu janta la culoarea dorita...problema e cu cauciucurile...iti trebuie mai late...

sm01tomi 11-11-08 18:09

Salut sunt nou pe aici am inceput astazi sa fac tuning pe un Mertan slk 230 decapotabil portocaliu si acum il vopsesc, il fac alb cu capota neagra, si m-am gandit sa-i fac ceva pe usi sau mai vad........ niste idei va rog despre ceea ce va urma sa fac:lol:

andrew 46 11-11-08 20:28

ce scara e mertanul tau?

sm01tomi 11-11-08 20:40

Quote:

Originally Posted by andrew 46 (Post 1857949)
ce scara e mertanul tau?

1/24 :D ceva idei ce sa fac la masinutza ???? :lol:
Daca tot postul anterior l-ai corectat de ce continui cu messengerul?Si te rog, nu mai corecta dupa mine!ok?

Darius DMS 13-11-08 19:04

Quote:

Originally Posted by Darius DMS (Post 1747366)
va rog mulr...ajutati ma....vreau sa fac lambo doors....uite cum e portiera....ajutati ma va rog mult...

va rog mult...cum pot face labo doors?????ca e masina unui prieten...va cer voua parerea sa nu op stric....multumesc

ciuca2 17-11-08 16:59

Puteti sa imi ziceti si mie de unde se cumpara seturi de jante.De acelea de iti da mai multe tipuri de jante+cauciucuri+mai multe axuri de diferite lungimi,(sunt la set).Astept linkuri ceva..

All times are GMT +2. The time now is 07:00.

- Copyright 2026 4Tuning