![]() |
Re: Nitto Legends
si eu mai joc....
|
Quote:
|
ai lag sau calculator slab si de-aia nu castigi. Iti recomand sa joci cu totul pe low/off.
|
am calculator bun si m-am prins cum sa castig dar tare putin castig
|
1 Attachment(s)
e36_boy ca sa castigi bani faci asa: te duci la practice, faci o cursa, vezi cat scoti, dupa te duci la turnament 24/7 dai pe prima cea mai usoara, dupa iti completezi aia de calificare si la un moment dat iti da sa bagi cat scoti u, scrii acolo cat ai scos, faci cursele si termini turnamentul dupa :D Castigi cam 750$
Mi-am mai facut un cont acum cu un Scion TC, si am reusit sa scot Perfect RT :X , pacat ca se pune doar cand faci online :( |
Salutare
Eu am un ford mustang gt 07 de vro 800 hp si am dial in 8 sec Mai am un scion xb cu 100 hp e mic e dabea in reparatii Vreau sa intru si eu in echipa Ce avantaje am in echipa ? |
Fratii mei cum se activeaza nosu?
Vand Mustang Gt 07 800 Hp dial '' 8.2 sec pretul 38.200 tuning aproape full Id 9814604 |
Frate daca va loati turbo trebuie sa aveti :
Turbo Down Pipe O gasiti la Exhaust Turbo Exhaust Manifold BOVs Intercoolers Turbo piping Turbos dupaceea va duceti la home dati Garage si parts dati pe turbo si dati instal |
Am un Mustang 07 cu 640 Hp la 5 curse imi da stresed Block ce ii pot face ?:D
|
eu mai am acum asa:
Camaro dragster 5.7xx Toyota Supra 7.5xx ca masini de drag mai am un civic , o celica gts , honda type-r , supra 670hp nu prea am mai jucat de mult :D |
Quote:
plz ma gasesti la adresa de email [email protected] |
1 Attachment(s)
My Cars
|
Se mai joaca cineva ? Mai e cineva activ poate ne ajutam cumva
Sunt la inceput rau de tot am un Nissan SER 188HP Ma tot enerveaza ca faci bani greu , si la curse sunt numai idioti care la camere de NOOB NEWBIE ei sunt cu SC 2000 3000 |
Nimeni nu se mai joaca ?????
|
Eu mai joc am inceput acum 2 zile si am un mustang :D Mai joaca cineva?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:45. |
- Copyright 2026 4Tuning