![]() |
Re: Tuning pe machete
imi pare rau EaGle dar nu am facut poze pt ca am dat masina la varumiu ala micu ... a venit azi la mine si a inceput sa planga.ca o vre . cu multa durere in suflet i-am dato :( ... o sa imi iau eu alta(alta marca de masina care va primi modificari)
|
Stai linistit..ai facut o fapta buna desii dureroasa:(
|
ohhh , stiu cum e..asa a venit si la mine si are 7 ani ;(( si a inceput sa planga si a trebuit sa ii dau vreo 3 masini scara 1/43:( ...asta e :)
|
dasta eu le tin la munca :D no kids around my toys :D
|
o fapta buna de sarbatori.. :) acu sa revin la topic si sa incep noul meu proiect BMW Z3 Roadster o sa revin cu poze . cel mai probabil maine .. ;)
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Un cadou d la mos...din pakte el nu stia k mai am o data mertzanu asta :) da il fac si p asta....am inceput deja :D... voi termina si restul tevilor k acuma am pus numa asa d forma sa vad dak sta bn :D.....dak vede moshu ce fac cu ele nu imi mai aduce anu viitor :lol:....nu am stat sa mai focalizez cum trebuie k nu mai aveam baterie la camera :oops:
|
10 Attachment(s)
Am lasato pe burta :D si iam scos plasa d p spoileru spate :D
|
Hmmm..acolo unde ai scos plasa in spate ar fi frumoas asa ceva dar finut ca sa mentina linia masinii ;) Bafta:D
|
Quote:
|
Tabla :lol:..e cel mai simplu:D
|
Quote:
|
cum ai lasat`o pe burta? ai taiat alea unde intra surubu ? si ai pus altele mai mici?
|
Quote:
|
arcuri ?:)) eu n`am nici un arc :)) ..:))) am doar alea in care intra surubu:-ss si mie teama sa nu fac vreo catastrofa:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:36. |
- Copyright 2026 4Tuning