![]() |
la bmw-u ala nu-mi place vopseaua aia sau ce dreaq e(nu-mi dau seama ca am monitoru soimanit...si nu prea ii merg culorile...la mine apare un negru cu gri :lol: ) si eleronu ala ..e aiurea ! :wink:
|
Asha e mashina mah... TOTUL e aiurea la ea!!! :lol:
|
Wartburg power...sau cum sa faci o ragalie de masina sa para ce nu e...si n-o sa fie niciodata...
|
2 Attachment(s)
Am miscat aparatul pentru ca am avut impresia ca venea proprietarul si m-am grabit.Solenza aia nu avea jenti dar avea niste capace de 200000 din Autovit vopsite cred cu acelasi spray cu care a vopsit stopurile(cel putin asa pareau). Mai avea pe capota niste stickere varza iar eleronul e urias. Imi pare rau de calitatatea pozelor dar o sa remediez problema.
|
:lol: De cand lucreaza Dacia cu Bmw mah???
:P |
1 Attachment(s)
Poza facuta ieri 22.07.2004 in mamaia.
De fatza cu proprietari(ei credeau k imi place mashina lor) :lol: :twisted: |
Chestia asta cu stemele a luato razna de tot. Macar daca vrei sa pui alta stema o dai pe cea veche jos. Oricum multi romani au impresia ca daca pun stema cu Renault pe dacie si folie pe geamuri sunt smecheri si se pricep la tuning.
|
:lol: mda am obs. si eu!
Dar ashtia nu erau romani erau Francezi! |
1 Attachment(s)
O noua zi , o noua surpriza. Poza am facut-o la semaforul de langa Autovit. Misto nu ?
|
E vb de celebra firma Costica&Cornelush tuning... :P :lol:
|
Mama da ce de tuning e pe dacia aia de la citez \" Costica&Cornelush tuning \" ( Ai fost tare la faza asta ! ) ....
Apropos ... a aparut in Constantza o Alfa romeo sau lancia .. nu stiu sigur ... de prin 1980 ... daca o vedetzi sigur o sa aveti nevoie de ingrijiri medicale dupa ce leshinatzi ( de ras ) si va dilitzi cu capu' de bordura ... Sincer ... nu am vazut in viatza mea ceva mai oribil ... masina e gri ... crem .. ceva mat dracu sa o ia ... dar are un tuning pe ea de era sa pic pe spate din taxi ... Este aproape exact copia masinii care am pus-o cu 2-3 pagini in urma ... O mizerie de masina .. daca am sa pot sa ii fac poze cred ca o sa fiu cel mai fericit om din lume ca o sa vi se faca si voua rau ... nu numai mie .. |
Quote:
|
Ma! fiat cu ferrari am mai vazut... (k doar fiatul a cumparat ferrariu'...) dar bmw cu dacia e prima data! :) cool poze!!
|
3 Attachment(s)
Un tuning original \"a la Philadelphia\"(adik PH, regatul tuningului de exceptie):
|
hahahaha!
looool! interesanta masina... dar mai interesant spoileru' din spate (sau sa zic spoilerele k lui nu-i ajungea unu'... si-a pus doua :) ) |
| All times are GMT +2. The time now is 20:48. |
- Copyright 2026 4Tuning