Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Kitch-tuning (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/58-kitch-tuning.html)

Al3xius 21-07-04 14:41

la bmw-u ala nu-mi place vopseaua aia sau ce dreaq e(nu-mi dau seama ca am monitoru soimanit...si nu prea ii merg culorile...la mine apare un negru cu gri :lol: ) si eleronu ala ..e aiurea ! :wink:

CT-87-ADY 21-07-04 14:54

Asha e mashina mah... TOTUL e aiurea la ea!!! :lol:

BogdanCMS 21-07-04 17:53

Wartburg power...sau cum sa faci o ragalie de masina sa para ce nu e...si n-o sa fie niciodata...

Johnny6600 21-07-04 22:56

2 Attachment(s)
Am miscat aparatul pentru ca am avut impresia ca venea proprietarul si m-am grabit.Solenza aia nu avea jenti dar avea niste capace de 200000 din Autovit vopsite cred cu acelasi spray cu care a vopsit stopurile(cel putin asa pareau). Mai avea pe capota niste stickere varza iar eleronul e urias. Imi pare rau de calitatatea pozelor dar o sa remediez problema.

CT-87-ADY 21-07-04 23:56

:lol: De cand lucreaza Dacia cu Bmw mah???
:P

CT-87-ADY 23-07-04 00:20

1 Attachment(s)
Poza facuta ieri 22.07.2004 in mamaia.
De fatza cu proprietari(ei credeau k imi place mashina lor) :lol:
:twisted:

Johnny6600 23-07-04 00:28

Chestia asta cu stemele a luato razna de tot. Macar daca vrei sa pui alta stema o dai pe cea veche jos. Oricum multi romani au impresia ca daca pun stema cu Renault pe dacie si folie pe geamuri sunt smecheri si se pricep la tuning.

CT-87-ADY 23-07-04 00:36

:lol: mda am obs. si eu!
Dar ashtia nu erau romani erau Francezi!

Johnny6600 23-07-04 20:34

1 Attachment(s)
O noua zi , o noua surpriza. Poza am facut-o la semaforul de langa Autovit. Misto nu ?

BogdanCMS 23-07-04 23:46

E vb de celebra firma Costica&Cornelush tuning... :P :lol:

X-Ray-Eyes 24-07-04 00:51

Mama da ce de tuning e pe dacia aia de la citez \" Costica&Cornelush tuning \" ( Ai fost tare la faza asta ! ) ....
Apropos ... a aparut in Constantza o Alfa romeo sau lancia .. nu stiu sigur ... de prin 1980 ... daca o vedetzi sigur o sa aveti nevoie de ingrijiri medicale dupa ce leshinatzi ( de ras ) si va dilitzi cu capu' de bordura ...
Sincer ... nu am vazut in viatza mea ceva mai oribil ... masina e gri ... crem .. ceva mat dracu sa o ia ... dar are un tuning pe ea de era sa pic pe spate din taxi ...
Este aproape exact copia masinii care am pus-o cu 2-3 pagini in urma ...
O mizerie de masina .. daca am sa pot sa ii fac poze cred ca o sa fiu cel mai fericit om din lume ca o sa vi se faca si voua rau ... nu numai mie ..

CT-87-ADY 24-07-04 10:21

Quote:

Originally Posted by \"X-Ray-Eyes\"
Mama da ce de tuning e pe dacia aia de la citez \" Costica&Cornelush tuning \" ( Ai fost tare la faza asta ! ) ....
Apropos ... a aparut in Constantza o Alfa romeo sau lancia .. nu stiu sigur ... de prin 1980 ... daca o vedetzi sigur o sa aveti nevoie de ingrijiri medicale dupa ce leshinatzi ( de ras ) si va dilitzi cu capu' de bordura ...
Sincer ... nu am vazut in viatza mea ceva mai oribil ... masina e gri ... crem .. ceva mat dracu sa o ia ... dar are un tuning pe ea de era sa pic pe spate din taxi ...
Este aproape exact copia masinii care am pus-o cu 2-3 pagini in urma ...
O mizerie de masina .. daca am sa pot sa ii fac poze cred ca o sa fiu cel mai fericit om din lume ca o sa vi se faca si voua rau ... nu numai mie ..

Shi eu de ce nu o shtiu???

DJ10BOD 24-07-04 12:50

Ma! fiat cu ferrari am mai vazut... (k doar fiatul a cumparat ferrariu'...) dar bmw cu dacia e prima data! :) cool poze!!

BogdanCMS 24-07-04 16:54

3 Attachment(s)
Un tuning original \"a la Philadelphia\"(adik PH, regatul tuningului de exceptie):

DJ10BOD 24-07-04 17:11

hahahaha!
looool!
interesanta masina... dar mai interesant spoileru' din spate (sau sa zic spoilerele k lui nu-i ajungea unu'... si-a pus doua :) )

All times are GMT +2. The time now is 20:48.

- Copyright 2026 4Tuning