![]() |
3 Attachment(s)
am crezut ca nu vad bine, dar e chiar visiniu, eu personal nu am mai vazut culoarea asta pe ferrari.
|
Re:
asa e alexutzu si poze sa vada si okiu nostru c naiba numai voi sa va bucurati? :D
|
Re:
3 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
si altceva .. numi-am permis sa pun in acelasi post cu ferarri`ul :P
|
santos tare norocos ai fost ca ai prins ferrul ala...
si noi suntem norocosi...ca te avem pe tine :) |
mah... masini tari vazute la noi sunt si alea de la TiriacAuto... da' tinand cont k deja este o galerie cu masinile de acolo.... nu cred k mai e rost sa le mai pun si io pe ale mele....
Dk mai aveti poze cu Cayenne modificat sau super misto.... postati-le va rog.... Parerea mea....Cayenne cea mai frumoasa si musculoasa masina de teren .... si luxoasa |
Re:
Quote:
|
Parerea ta... parerea mea... deci nu te supara p mine k am alta parere dekt a ta... asa e... Infinity e o masina misto si mie imi place.. .da' imi place mai mult Cayennu...
|
Re:
Quote:
|
:oops: ma bucur... credeam k o sa vrei sa-mi dai una ... :lol: :lol: :lol:
Cum ai zis si u gusturile nu se discuta.... Da' din pakte nu ni le permitem....(cel putin io :D ) Oricum sa ne ajute dumnezeu sa ne luam makr una din masinile c sunt postate p aici :D |
cu mustang nou am eu. maine seara le pun pe forum ca atunci le bag in calculator.
|
Pe ala nou.. il stiu... nu ma deranjeaza pozele alea...da' io ma gandeam la alea vechi... din '50, '60, '70 ....
|
tu esti cam offtopic , si cam disperat ..
a zacut atata timp mustangul mach 1 la tiriac ,te duceai .. dadeai o .. si gata .. erai satisfacut , nu ne mai caps lock`ai pe aici cu muscle car`urile tale offtopic ;) |
La kt imi plac mustangurile ala de la TiriacAuto doar m-a intaratat... stai linistit k am fost si l-am vazut si l-am pozat....Da' poate stii si u k ala nu singurul model de mustang... si aproape toate modelele de Mustang imi plac....mai putin alea din '80-'90....
Si scuza-ma dk te-am deranjat.... Sunt si nu prea sunt offtopic... pt k pana acum maisini tari pe kre le-ati adus pe topicu asta sunt in general noi... le-ati km neglijat pe cele vechi ... |
da`i mah omule un search pe google la imagini cu ford mustang si gasesti poze pana nu mai poti...si asa nu se mai ya nimeni de tine k scrii cu capslock... sau k faci off`topic :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:53. |
- Copyright 2026 4Tuning