![]() |
nu-s probleme mah.....ce draq am gasit io alta........dar am zis asa,de principiu
|
nu e mah...a fost o scuza ieftina...
da' se mai si intampla...daca te iubea tipa cu adevarat, facea un sacrificiu... |
da,asa este,eh da-o draq,la 2 noaptea eram asa de baut ca nici nu mai stiam care-i mana stanga si care-i dreapta deci,eram.....CINGOOOOOO :lol:
tot raul spre bine,nuh? |
Re:
Quote:
|
ete cuc.am mai chemat-o la o chindie,iarasi n-a venit
am mai chemat-o la alta chindie,iarasi n-a venit.sincer mi-a cam ajuns |
Re:
Quote:
|
da frate,SIKTIR.
punct |
scuze ca ma bag si tot vb voi asa de femei dar va plac si nu stiu sincer de ce va chinuiti sa ne intelegeti luati totul ca atare de ce va bateti capul? nu suntem specimene ciudate avem momentele noastre si sincer nu e bine sa fii in preajma unei femei cand e pe stop ca nu stii ce toane poate sa aiba; taceti mai mult si privitile cu atentie lasa femeia sa se isterizeze taci o sa vezi cum se enerveaza si incepe si plange se simte prost pt ce face.... cu o femeie trebuie sa te joci psihic in primul rand apoi totul e din ce in ce mai usor ; nu trebuie sa o intelegi modeleaz-o cum vrei tu astfel nu vei avea nevoie sa o intelegi.
|
ce draq sa modelez la una?
doar putin \"suprafata\" ca la miez tot asa ramane |
Re:
Quote:
|
poi nu folosea always ? :D
|
folosea, dar motive se gasesc...
|
Re:
Quote:
asa este.de multe ori,femeile profita de aceasta perioada a lunii |
ehh mai iertati si voi macar perioada asta, stiati ca in perioada asta o femeie se poate ingrasa pana la doua kg? insa daca merge la sala da jos mai repede dar e oribil sa mergi in aceasta perioada si pe langa asta te enerveaza si un ac, cazut pe masa asta sa aveti idee cat e de urat...
|
stiu de la my ex...
era nasol, mai ales k avea tot felul de dureri... |
| All times are GMT +2. The time now is 12:52. |
- Copyright 2026 4Tuning