![]() |
Re: Daewoo Tico SL 2000
Quote:
|
e dragut...dar dc neoane albastre? rosii ar fi dat mai bine cred
|
ptr ca si instrumentele de bord , adica turometru , voltmetru si pres de ulei sunt iluminate albastru.urmeaza bordul
|
frate e super masina ta, sincer ce nu-mi place la ea sunt colantele alea la gura d rezervor d benzina si neoanele k se vad in rest e super adevarata
si mai am o intrebare... sunt bune pedalierele alea d la pilot am vazut si eu la carrefour 350.000 lei veki .spor la tunat in continuare |
ms man , neoanele nu se mai vad , le-am pus sub bord si nici nu mai incomodeaza la condus, iar colantele vor ramane acolo , mie imi plac :P
pedalierele sunt ft misto , insa le-am facut eu alt sistem de prindere ptr cel din pachet e de cacao , si se vedea si naspa , acum nu se mai vad cum sunt prinse , zici ca sunt din fabrica acolo.. |
5 Attachment(s)
Nu am mai postat de mult pe aici :)
ultimele modificari : stopuri Crystal & plafoniera cu 6 leduri ultra light :) |
se vad super stopurile, cred ca se potrivesc mai bine decat cele albe....si de plafoniera, mie nu mi-ai zis nimic :oops: .....astept indicatii :lol: de unde cat cum ;)
|
ms alex , acuma..mi-am comandat si pe alea lxus style ..sa vedem..
pe viitor farurile clare ca am ramas fara bani.. de plafoniera vb pe mess :D |
Quote:
|
Quote:
|
sal imi poti spune si mie pe ce site sau unde ai facut comanda pt stopuri pls vrea un vecin 10x:oops:
|
V-am trimis pm la totzi !
|
3 Attachment(s)
How ya like me now , ese ?
Mda , schimba total aspectul. Urmeaza sa dau jos toate stickerele de pe spate , protectiile alea din colturi... bara va fii modificata , dupa care , vopsita. |
4 Attachment(s)
saga continua...
faruri clare..le montez la primavara oricum..acum vine iarna si nu se stie.. |
ce bani sunt farurile si stopurile doar cu semnalu alb
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:12. |
- Copyright 2026 4Tuning