Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   <Mesaje tampite ,aiurea si inutile>Partea a-3-a (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/5613-mesaje-tampite-inutile-partea-3-a.html)

Gabi 23-12-05 16:38

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ZerO_CooL\"
Anul trecut imi aduc aminte ca am facut revelionul pe forum. Si cred ca asa am sa fac si anul asta, daca stau acasa. Mai e cineva de aici care se incumeta sa stea de revelion pe forum? Sa facem revelionul impreuna, impreuna cu 4tuning.ro

Bine ca mi-ai adus aminte, ZerO. Uitasem de chestia asta! Tin minte ca anu' trecut ma certam cu cei cu care am facut revelionu' ca tot veneam la calculator sa vad daca a mai scris cineva ceva. O sa facem un topic global (sau, eventual, sa-i propun lui Vali sa faca o sectiune) dedicat Revelionului 2006. Eu, cred, o sa stau acasa de Revelion, asa ca o sa fiu - daca ma lasa fata mea - prezent pe forum.

Mesaje de anul trecut pot fi citite aici.

Cine ni se mai alatura ?

In plus, eu cum prind reteaua libera, o sa sun un prieten foarte bun, un baiat deosebit, sa-i urez \"La multi ani!\" :twisted:

PS: daca nu sunteti capabili sa scrieti 4 (patru) randuri, trecem la sters de mesaje si, vorba lui Vali, unii vor trece pe - si nu vor mai ajunge prea curand la 0.

GolfuletzS 23-12-05 19:24

ideea era sa scri 4raduri nu sa lasi 4 randuri goale ... e greu ? mie nu mi se pare ! stiu ca nici eu nu am scris 4 randuri ...dar eh c sa fac ... explicam la lume ... nu prea am ce sa aberez 4 randuri acii ca sa explic niste chesti faorte simple si uite asa astept sa fac patru randuri si sa aberez conitnuu ... sunt foarte suparat .... :( ca nu am ajuns la club idm .... ca am incrucat metrourile ****`n ** ` ** si m`am enervat si am venit acasa sa aberez pe aici pe forum

EvLSant0S 24-12-05 00:31

Re:

Quote:

Originally Posted by \"flaviutza\"
4 (patru) randuri

:lol: :lol: :lol:

tu fiind o persoana mult peste noi .. mult prea inteligenta ptr noi ..

da , anul trecut .. am cam fost nevoit sa fac revelionu aici .. mai mult sau mai putin , anul asta se schimba situatia .. din pacate, sau din fericire :) ramane de vazut :) oricum , mai prost decat anul trecut n-are cum sa fie :)
peace

ZerO_CooL 24-12-05 10:14

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
PS: daca nu sunteti capabili sa scrieti 4 (patru) randuri, trecem la sters de mesaje si, vorba lui Vali, unii vor trece pe - si nu vor mai ajunge prea curand la 0.

Apropo de chestia asta, chiar sunt curios... Cum poate cineva sa ajunga pe minus ? Inteleg ca i se sterg mesaje... bun. Dar eu ma gandesc ca daca i se sterg toate posturile, atunci respectivul ajunge la 0. Si atunci cum se face ca se poate ajunge pe minus ? Ca nu i se pot sterge mai multe posturi decat a scris respectivul.

Gabi 24-12-05 17:12

Zero: ma crezi ca nu stiu ? :oops: Chiar nu realizez cum se poate intampla asta!

flaviutzo: glume d'astea sa faci cu ai tai, cu aia care-ti permit si cu aia care tolereaza slaba dezvoltare a materiei cenusii. Ti-am spus ceva ieri, pe messenger. Sper sa nu uiti si sper sa nu crezi ca am glumit! De azi schimbam foaia!

minirally: tot asa urata esti, piticoato? :)

B|shOp-VR6 24-12-05 17:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ZerO_CooL\"
Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"

Apropo de chestia asta, chiar sunt curios... Cum poate cineva sa ajunga pe minus ? Inteleg ca i se sterg mesaje... bun. Dar eu ma gandesc ca daca i se sterg toate posturile, atunci respectivul ajunge la 0. Si atunci cum se face ca se poate ajunge pe minus ? Ca nu i se pot sterge mai multe posturi decat a scris respectivul.

Din cate am inteles daca unui user i se sterge un post, sau daca e stearsa o sectiunde in care el a postat, pierde 5 posturi in loc de 1 la contorizare.

ZerO_CooL 24-12-05 17:59

Mersi, ma tot gandeam si nu intelegeam cum se poate asa ceva.

EDIT: Va urez tuturor utilizatorilor acestui forum CRACIUN FERICIT ! multa sanatate, fericire si fie ca Dumnezeu sa va indeplineasca toate dorintele si sa ne faca pe toti sa fim mai buni, sa ne ajute sa ne intelegem cat mai bine unii cu altii si daca se poate, sa nu mai existe certuri si divergente intre noi, cei care impartasim aceeasi pasiune !

Gabi 24-12-05 20:44

Quote:

Originally Posted by \"ZoliaT_2\"
rog moderatoru sa stearga de acum incolo orice mesaj care nu are 4 randuri de scris coerent (sa faca masuratoarea fara iconite).

acest topic vrea sa dezvolte imaginatia umana .. nu sa o inhibe .. asa ca lasati oamenii care scriu mai mult de 4 randuri sa viseze si sa expuna si la altii visele lor .. iar pe ceilalti .. care nu leaga 4 randuri intre ele lasati-i sa citeasca

regula valabila din acest moment

4 randuri, mare studenta la jurnalism, mare prezentatoare de emisiune TV, 4 randuri!!! Daca nu poti lega 4 randuri intre ele, abtine-te sa scrii si scuteste-ne de comentariile tale de...

Chiar iti e imposibil sa te comformezi si tu o data in viata? Chiar iti e imposibil sa renunti la \"desteptaciunea\" de care dai dovada? Chiar iti e imposibil sa te folosesti de chestia aia pe care o tii (degeaba) in cutia craniana? Nu-mi raspunde, ca stiu ce-o sa zici!

Daca citesti aleator, mai bine paraseste-ne!

Gratzian 24-12-05 22:06

flavia, se pare ca topicul ala avea ceva adevar in el...
cu cat postezi mai rar, cu atat o sa fie mai bine

aleks 27-12-05 18:43

am vazut un lucru pe care l-am vazut destul de rar pe forum, gratzian a intervenit, renuntand la impartialitatea cunoscuta, pentru a potoli un membru 4tuning... asta s-a intamplat destul de rar, si in general cu oameni care o comisesera destul de najpa... daca nici asta nu te pune pe ganduri flaviutza, e pacat...
v-am pupat pe toti, putin probabil sa ne mai auzim pana dupa revelion, tot ce vreau e sa va urez sarbatori fericite, sa aveti un revelion de nota 20, si... cum spuneam, masini de 'jde mii de euro ( mostenire de la matusa aia bogata din state, de-a dat coltul saptamana trecuta :lol: ) femei frumoase ca-n filme ( sa se-mpiedice de voi si sa se indragosteasca subit) si fericire cu carul ( fara pastile si prafuri, ca-l avem pe mutu pentru asta, doar cu masina si femeile mai sus pomeniute, clar? )
:lol: :lol: :lol:

alex_maxx 29-12-05 23:08

...unde puteam sa scriu si eu asta dk nu aici!!

..NU AM AVUT CALCULATOR FRATILOR :)...TIMP DE 2 SAPTAMANI ...a trebuit sa pun o buna parte in banii asa k am renuntal la excursia de cateva zile la munte de Craciun !....
...dk va ganditi unde v-au disparut mesajele...flaviutza..aleks si nu mai stiu ci i le-am mai sters ..am lasat doar vero 2 mesaje de 2 randuri in rest am sters tot ce nu depasea 3 randuri ....fara sa le citesc(poate am gresit ..poate nu)!! ...dar altfel nu puteam sa fiu chiar atat de drastic!!

...chinuiti-va si voi sa ajungeti la minim 3 randuri (FARA A CITA PE CINEVA CARE A SCRIS CEVA MAI SUS ) cand scrieti un mesaj ..altfel nici nu o sa ma mai chinui as il citesc o sa il sterg direct indiferent ce scrie in el....si cat de adevarat sau nu este!!

multam ..sii i'm back!!! :peace:

...p.s: k sa nu va spun ce ozn mi-am luat :D (ma refer la calc)

aleks 04-01-06 08:53

am vazut alex_maxx, si apreciez actiunea, cine nu se poate conforma, sa se lase de meserie tata, asta e :lol: :lol:
acum am reaparut in fata calculatorului, dupa o pauza cauzata de sarbatori, si descopar ca au fost ceva oameni care au ramas fermi pe pozitie aici :wink:
sunt curios, cum au fost sarbatorile, v-au placut, v-ati distrat, un munte, o sanie, un ski ceva?

Mustang 04-01-06 10:56

eu fratica...
pe langa faptul ca am fost la o casa in baneasa de revelion si ne-am distrat de am rupt...am fost pe 2 la patinoar ...mi-am adus si eu aminte cum e mai patinezi ... la la la la ... bineinteles...si gagici la greu pe acolo :D...trebe sa ma fac \"meditator\" de patinat ...ca multe ... nu aveau treaba :D

aleks 04-01-06 23:29

he he he... mijto, eu ma ofer sa t fac profesor de ski, la schimb, ca eu nu stiu sa merg decat pe role, nu si pe patine de gheata...
nu e la fel ca o invitatie de la o fata, dar oricum, valoreaza si skimbul asta ceva, nu? :lol: apropo, t astept pe valea prahovei pe la sfarsitul lui ianuarie, ca eu ma duc la ski sigur atunci :wink:

EvLSant0S 24-01-06 01:05

http://images.google.ro/imgres?imgur...lr%3D%26sa%3DN

try this link !! ;)
WTC shit etc, super tare !

All times are GMT +2. The time now is 19:10.

- Copyright 2026 4Tuning