Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Masini tari vazute in Baia Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia/56018-masini-tari-vazute-baia.html)

FQ320 14-03-09 14:54

Re: Masini tari vazute in Baia Mare

Quote:

Originally Posted by Keisuke (Post 2146392)
clio williams de rally suna ok ?
:)

si cine crezi ca o sa te creada

TRX 15-03-09 11:42

Azinoapte, intersectie McDonalds , R8 alb :D

tuner_cata_05 15-03-09 11:56

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by TRX (Post 2149195)
Azinoapte, intersectie McDonalds , R8 alb :D

Si eu l-am vazut in fata la Debica...o sa revin cu poze...;)

Soche 15-03-09 13:21

Eu l-am vazut la Athos... Erau niste domni cu ceafa lata... jmecherasi. Nevermind...

M I V E C 16-03-09 07:52

2 Attachment(s)
o masina rara, si puternica, poza nu este din baia mare, dar este suficient de aproape,,, masina este 4097 dintr-o serie de 5000 bucati produse

huber_bm 16-03-09 09:50

pfff...e adevarata mosina asta

andreizr1 16-03-09 23:58

Quote:

Originally Posted by M I V E C (Post 2151725)
o masina rara, si puternica, poza nu este din baia mare, dar este suficient de aproape,,, masina este 4097 dintr-o serie de 5000 bucati produse

carlos sainz ?

M I V E C 17-03-09 16:41

klar ca daa

IonutzMFF 17-03-09 16:52

nu inteleg de ce mi se tot sterg posturi ???? vreau o explicatie , nu ma intereseaza de unde vine .Nu cred ca am gresit cu nimic cand am pus poza cu masina lui TRX .Nu e nici o problema , voi vorbi cu gratian , e a nu stiu cata oara cand mi se sterg posturi aiurea

Norbertinio 17-03-09 17:53

Quote:

Originally Posted by IonutzMFF (Post 2156956)
nu inteleg de ce mi se tot sterg posturi ???? vreau o explicatie , nu ma intereseaza de unde vine .Nu cred ca am gresit cu nimic cand am pus poza cu masina lui TRX .Nu e nici o problema , voi vorbi cu gratian , e a nu stiu cata oara cand mi se sterg posturi aiurea

Sti John...acuma serios vorbind...nu poti sa faci o masina "carpa" numai ca asa iti vine sa ii zici...pt ca nici tie nu ti-ar placea sa vina careva sa rada de tine si sa zica ca ai un jaf de masina si ca esti "drifter in devenire"...(parerea mea). nu a fost frumos si plus ca oricui i se poate intampla orice ..Doamne Fereste!...Sh*t Happens...fara suparare;)

bogo4all 17-03-09 18:18

Ionutz nu ar trebui sa te superi, mi-ai reprosat si ca ti-am sters postul acela cu hotelul, ar fi trebuit sa vezi unde l-ai postat nu sa acuzi aiurea, am analizat posturile tale sa vad ce te supara dar cam toate ce sunt sterse, ori sunt off-topic ori nu-s postate unde trebuie. Nici eu nu ti-am reprosat ca ti-ai pus nu stiu ce link in care iti faceai tu nu stiu ce puncte la ceva joc.Iar vorbind legat de poza de aici, e pur si simplu o gluma proasta.

danny_bik3ru 17-03-09 19:07

5 Attachment(s)
vazut azi pe margeanului .....

Keisuke 17-03-09 20:01

incep sa am o toleranta scazuta la crom :x

tuner_cata_05 17-03-09 20:51

Quote:

Originally Posted by danny_bik3ru (Post 2157520)
vazut azi pe margeanului .....

E cam tiganesc cu atata crom :x (parerea mea)...din cate am observat in poze in spatele hummerului se afla o masina din aia mai veche...pune si tu niste poze cu ea sa vada oamenii ce a iesit dupa atata munca...;)

IonutzMFF 17-03-09 21:54

Quote:

Originally Posted by bogo4all (Post 2157328)
Ionutz nu ar trebui sa te superi, mi-ai reprosat si ca ti-am sters postul acela cu hotelul, ar fi trebuit sa vezi unde l-ai postat nu sa acuzi aiurea, am analizat posturile tale sa vad ce te supara dar cam toate ce sunt sterse, ori sunt off-topic ori nu-s postate unde trebuie. Nici eu nu ti-am reprosat ca ti-ai pus nu stiu ce link in care iti faceai tu nu stiu ce puncte la ceva joc.Iar vorbind legat de poza de aici, e pur si simplu o gluma proasta.

Nu era mai corect sa incadrezi tu posturile mele in topicurile care se potriveau ? defapt asta e treaba unui moderator , nu sa stergi tot ce vezi ca e nelalocul lui .Da , link'ul cu joc'ul a fost o chestie off topic , iti dau dreptate

All times are GMT +2. The time now is 02:07.

- Copyright 2026 4Tuning