Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Kitsch Tuning din Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/5571-kitsch-tuning-iasi.html)

is 03 nba 30-07-07 11:21

Re: Kitch Tuning`uri prin Iasi!

Eu acu 2 ore l-am pozat.probabil k iar il modifica.Cine stie,poate iese ceva si mai si de data asta :))

Sleepy_85 30-07-07 15:47

Hehei l-ai nimerit da vad ca ai prins partea "frumoasa" la el adik spatele, fata e cireasa de pe tort. Eu am zis ca nu vad bine cand m-am uitat la ea, era sa arunc ochelarii la gunoi numai sa n-o mai vad. Pe bune frate oare ce-o fi fost in capu lui acuma:no: :no: :no: , si eu ziceam ca numai o dacie kitchuita poate sa-mi provoace asa greata, dar asta m-a facut sa ma insel:crazy:

is 03 nba 30-07-07 17:23

Maine mai trec pe acolo.poate am noroc sa ii prind fatza.:).partea mai faina e ca de la gropi a inceput sa crape chitul pe ea.deci facut cu dreptaru+cumpana si vopsit cu trafaletu :) bafta

salecostel 30-07-07 19:54

1 Attachment(s)
imi cer scuze de calitatea pozei dar e facuta cu tel.

slip 30-07-07 20:44

Quote:

Originally Posted by salecostel (Post 1021565)
imi cer scuze de calitatea pozei dar e facuta cu tel.

ooo... dar bine ai venit printre utilizatori costel :D care-i shpilu? :D
hai..ne vedem vineri seara la intalnirea saptamanala...\

bafta

JUST-DO-IT 30-07-07 23:02

sal lume!am vazut si yo monstru ala in fundatie acu cca o sapt juma 2 coboram copou si era sa intru in jaloanele din fundatie......am ramas interzis.....era cu puntea spate pe bordura aia fata pe asfalt,iar "nasu mai avea cam 3-4 cm cel mult pana la asfalt...vai vai ce gusturi au unii pacat de masina.....see

svz-19 30-07-07 23:41

2 Attachment(s)
schimb si eu oleak subiectu` cu un super eleron facut din fier forjat subtirei si tabla de aluminiu, masina era pe la spitalul de urgente!! poze facute cu tel sory pt claritate...

26WRC 01-08-07 01:20

^incredibil..... am ramas fara cuvinte

alxscc 02-08-07 21:53

e ceva de groaza !!!!!!!!1

CRyS` 07-08-07 10:11

19 Attachment(s)
Imi pare rau pentru unele masini si pentru proprietarii acestora dar... Nu poti lasa masina pe mana oricarui om care zice ca stie sa faca tuning!

Sorry!

Am sa mai revin cu alte poze!

slip 07-08-07 15:26

poate ne arati ceva facut de mana ta mai frumos..
e adevarat...nu e tuning..dar daca nu exista oameni priceputi..asta nu inseamna k nu s-au investit bani sau timp..

sunt altele mai urate ca astea..care merita sa apara aici..
macar o parte din astea sunt facute complet.. iar o parte din ele nici nu mai au kituri pe ele.. ;)
s-au schimbat..

nu prea imi vine sa rad de masinile altora cand stiu cat ma chinui eu la jaful meu .. si la aspect exterior nici macar nu m-am bagat..
in fine.. repet...sunt altele urate..care inseamna kitsch .. nu astea..

26WRC 08-08-07 14:35

omfg :yikes: :yikes: ...nu credeam ca iasul e un campion al capitolul Kitch Tuning...dar calibra..vectra si cele 3 hidosenii albastre...te fac sa crezi ca nu poti vedea ceva mai urat de atat :chainsaw:

svz-19 08-08-07 17:35

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 1036220)
omfg :yikes: :yikes: ...nu credeam ca iasul e un campion al capitolul Kitch Tuning...dar calibra..vectra si cele 3 hidosenii albastre...te fac sa crezi ca nu poti vedea ceva mai urat de atat :chainsaw:

sincer crys bine ai zis pt unele masini ca nu toate din ce ai aratat tu acolo is urate, cei urat dupa parerea mea sunt: cele 2 cielo-uri, clio,prima calibra, astea mi sau parut mie mai nasoale si parerea mea ca acea calibra rosie are un body kit simpatic. acuma fiecare cu gustul si placerile lui, cat si cheltuiala lui. Iar masini tunate in iasi nu prea ai sa sa zici asa...

slip 08-08-07 17:36

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 1036220)

daca te referi la vectra aia rosie... modificata ... cu grila imensa.. atunci nu zic k e cine stie ce tuning... dar abia cand o sa puteti face jumate din ce a facut omu ala acolo.. o sa puteti comenta.. :|
e usor sa stai in spatele calc si sa comentezi la altii ;) dar cand pui mana pe fibra..shmirghel si chit.. nu prea mai comentezi.. ca iti dai seama cat e de greu.. si cat se pune mana la munca..

n-or fi ele super masini.. dar s-au investit bani si timp in ele.. si merita macar micul efort de le lasa in pace.. daca mai mult nu puteti...

pff.. ma bucur k sunt atatia meseriasi pe forumul asta ;) care isi dau cu parerea.. fara sa aiba macar o jumate de spoiler lucrat vreodata de ei.. sau o piesa aruncata in motor..dar nah..asa e la noi ;)
hai sa facem posturi.. k se dau premii..si daca tot facem posturi de ce sa nu facem oamenii de cacao?

spor in continuare..

svz-19 08-08-07 17:57

da aia rosie nu e vectra e calibra si mie unu mi sa parut simpatica iar ca idee stiu cam cum sta tb cu smirghel si resdtula sa ca sincer genu asta ca aia nu e frumoasa ca a mai ramas un fir de fibra pe nu stiu unde si nu stiu ce o mai vazut el mai bine sa taca.....si ca idee la ce masini sunt peste tot unele de acolo sunt reusite, iar la calibra aia ca mam intors inapoi o vrut cred sa o aduc cu grila undeva la audi dar pacat ca nu tb s aincerce ca iesea ceva maif frumos si fara

All times are GMT +2. The time now is 10:16.

- Copyright 2026 4Tuning