![]() |
Re: E36 - McMate's new coupe
nasol moment..fugi cu sorcova la ei si vezi care se inroseste cand tipi la ei si ai sa vezi ca gasesti vinovatul..:) daca vrei iti aduc eu niste banda izoliera si rezolvam problema pe loc! joke..bafta si fugi la casco sa te rezolve!
|
in bloc la el se arunca gunoiul pe geam in mod frecvent...atunci cand am fost la tine m-am trezit cu un mar parca pe parbriz...iar noi eram la 1 m de masina si vorbeam...
nu ai ce sa faci decat sa stai seara si sa pandesti...apoi direct peste el si ii rupi capu |
Foarte urata intamplarea si cred ca oricare dintre noi ar fi avut aceeasi reactie, adik cea cu ruptul capului la propriu. Bine ca nu a lovit vreun stalp sau plafonul, sa fi vazut atunci bucurie... Pacat.
|
Quote:
p.s revin la un gand mai vechi cum ca in cartiere marginase e mai bine k in centru si e lumea de 100 de ori mai civilizata !! si se demontreaza inca odata !! |
stay chill....io stau in panelimon...si sunt numai neamuri proaste....de knd am masina noua....am gasit pe ea:oua,carne tocata,verdeturi kre mai de kre,si cireasa de pe tort...k sa nu mai imi inghete masina ....untura....dar asta se intampla de knd am masina noua....knd o aveam pe aia sub 300 de euro....nu se sinchiseau .....asa k stai la panda boss si ''pune-i la pamant"
|
ti ai luat geamurile de la oglinzi?sau nu le aveai?
|
Quote:
:)))))))))))) comediantule las man ca se rezolva totu ;) |
da si geamurile la oglinzi s-au dus...pe 28 imi vin piesele si pe 30 e masina gata k pe 29 o duc la Filaret si o las o zi l ei sa se usuce cum tre adezivu de parbriz si mai urmeaza o surpriza care nu sa mai facut la noi, cel putin pe e36 nu am vazut decat 2 pe tot netul, mai e putin de munca, Skilzu stie si dak zice ceva ii lipesc un semn de //M pe frunte :))
|
Frumoasa masina...sa ai grija de ea si bine ca ai rezolvat cu parbrizul;)
Numai bine:wave: ;) |
degeaba stai in centru razvanele ca tot panarame de oameni ca la mine in ferentari sunt =))))))
|
AIIII DE CAPU MEU CUM ARATA "MASINUTZAAA"! Mc Mate cat ai dat pe ea????$$$????? pff e mortala .... yo nash da`o pe una noua :D:D... sa o stapanesti SANAtos::D...
|
ms , am dat pe ea 7000e si am luat-o de la un prieten, si acum inca intra bani in ea pe banda rulanta :D
|
:)) da ce`i mai faci la ea? skimbari cv?
|
o gramada de schimbari... acum e aproape gata una din ele, voi veni cu poze cand termin, urmeaza motor, alta supensie reglabila, discuri ventilate perforate, si multe altele bani sa fie k stiu eu ce sa fac cu ei :)))
|
uuuuuuuu in sfarsit poze .... :X:X:X:X abea ajtept ... pana una alta nu mai postez pana nu imi iau si eu una ... asa sa vorbim de la egal la egal ... :P:P
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:00. |
- Copyright 2026 4Tuning