Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Gizzly 4.0 v8 supercharged asteapta provocari (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/55114-gizzly-4-0-v8-supercharged-asteapta-provocari.html)

LAFv8 17-09-09 00:18

Re: Gizzly 4.0 v8 supercharged asteapta provocari

Quote:

Originally Posted by vacaroz (Post 2646315)
frate.. tipul asta chiar stie cum se scrie felicitari in engleza :))) eu nici sa`l pronunt calumea nuj :D
scz de off. un timp pe 402 ceva? informativ, sau cam cat crezi ca ai scoate u

nam masurat momentan;)

blondu_vsp 17-09-09 01:48

:D Da Un R6 bati ?:D=))) Ia zi tu dany k am modificari la motoreta :))

bobiMOM 17-09-09 08:08

Quote:

Originally Posted by blondu_vsp (Post 2646431)

Ma bag si eu cu tine 50-300!

Rebel_Boy 17-09-09 08:42

Quote:

Originally Posted by blondu_vsp (Post 2646431)

fizicul tau de invidiat se considera o modificare la motoreta ? :lol: :lol: :lol:

kidu2006 17-09-09 10:49

E si el fericit:)))cu masina ma rog de el de o luna sa iasa:)))))

blondu_vsp 17-09-09 14:40

Quote:

Originally Posted by bobiMOM (Post 2646575)
Ma bag si eu cu tine 50-300!

Dap,ne vdm Vineri :)

blondu_vsp 17-09-09 14:41

Quote:

Originally Posted by Rebel_Boy (Post 2646644)
fizicul tau de invidiat se considera o modificare la motoreta ? :lol: :lol: :lol:

E na?grasule vezi sa nu te rastorni iar:d

blondu_vsp 17-09-09 14:46

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 2646919)
E si el fericit:)))cu masina ma rog de el de o luna sa iasa:)))))

Ce sa ma mai dau cu tine ma? nu te-am mai omorat de cateva ori????SPUNELE BAIETIILOR CA MA ROG DE TINE SA IESI PE AUTOSTRADA SI NU VREI ARUNCI PROBLEMA K VEZI DOAMNE CONSUMI BENZINA,iti bag eu si benzina vin si cu hard topu' pus si rotile pe 17 si subwoferu il iau si pe TXA-u si BPR cu mine in masina si tot te bat ma prostule,and btw momentan masina o tin doar k sa ocup locu de parcare,tu explica pe forum aici ''ma rog de blondu sa ne dam in berceni pe nush ce strada '''stai draq linistit cand ai tu timp suna-ma si te mai bat inca 1 data sa fii tu multumit.

kidu2006 17-09-09 17:19

Racere poluam topicu lui dany de pomana..tu vrei pe autostrada k oricum habar ai unde sunt 400m si te duci pe lung unde PROBABIL ma bati,pe urma sa tipi in gura mare!
Hal dreaq ai bagat benzina si nu stii cum sa te alerge militia pe autostrada,pt o cursa ce rost are sa ard gazu pana la mama dreaq cand poti sa te dai unde ne-am mai dat odata!Si tine minte ca n-am zis ca te bat,te-am invitat doar sa ne dam!
Data trecuta m-ai batut RECUNOSC,dar eu aveam 113cp pe langa 192cp tai si distanta a fost cam rusinoasa,de abia pe a3a ti-ai luat ceva distanta!
Acum am 127hp,vin cu foaia sa nu zici ca te mint,te invit alaturi de mine cand ai timp si chef pt mine,dar nu pe autostrada k nu am dc sa ma duc acolo!
Scuze dany:oops:

LAFv8 18-09-09 01:44

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 2647900)
Racere poluam topicu lui dany de pomana..tu vrei pe autostrada k oricum habar ai unde sunt 400m si te duci pe lung unde PROBABIL ma bati,pe urma sa tipi in gura mare!
Hal dreaq ai bagat benzina si nu stii cum sa te alerge militia pe autostrada,pt o cursa ce rost are sa ard gazu pana la mama dreaq cand poti sa te dai unde ne-am mai dat odata!Si tine minte ca n-am zis ca te bat,te-am invitat doar sa ne dam!
Data trecuta m-ai batut RECUNOSC,dar eu aveam 113cp pe langa 192cp tai si distanta a fost cam rusinoasa,de abia pe a3a ti-ai luat ceva distanta!
Acum am 127hp,vin cu foaia sa nu zici ca te mint,te invit alaturi de mine cand ai timp si chef pt mine,dar nu pe autostrada k nu am dc sa ma duc acolo!
Scuze dany:oops:

stai linistit frate ca sunteti prieteni mei;)ba blondule vrei sa scr eu aici ca mai batut cu r6 :lol:este adevarat mai batut ,ce nu ma batut cu nici un 600 .e fortza dar am o scuza ,eram cu inca un tov care io cu el avem vreo 180kg deci asta sa fie dif ce mam dat eu cu alti dar mai trb sami dai o sansa poate poate :twisted:si stii ca intodeauna fac diferente si rectific cite ceva la cazan ;)oricum motoreta ta este fortzaaa si corpul tau care cintareste cit oglinzile mele avantaj:lol:))))sar putea sa ai o surpriza:twisted:))))fitzar pinioanele dreacu:lol:))))

blondu_vsp 18-09-09 18:26

:))))) Fa Danyelo promit ca data viitoare vin Ud pe Mobra ca sa fiu mai greu:D,iar cum fac rost de Atas te plimb o tura

LAFv8 20-09-09 20:58

:twisted:
Quote:

Originally Posted by blondu_vsp (Post 2650549)
:))))) Fa Danyelo promit ca data viitoare vin Ud pe Mobra ca sa fiu mai greu:D,iar cum fac rost de Atas te plimb o tura

sa fi uda ma ocup eu nu te mai fortzaa:lol:)))))nu mai iese nimeni ca se strica vremea , si asa trb sa-l dau jos motorul ca sa vindut , sa pot sa ma mai distrez si eu putin.:twisted:uppp uppp:twisted:

76BPR 20-09-09 22:22

Quote:

Originally Posted by LAFv8 (Post 2655214)
:twisted:

sa fi uda ma ocup eu nu te mai fortzaa:lol:)))))nu mai iese nimeni ca se strica vremea , si asa trb sa-l dau jos motorul ca sa vindut , sa pot sa ma mai distrez si eu putin.:twisted:uppp uppp:twisted:

Alo nu va mai certati, vreau si eu o masina sa ma bata cu motoru.
Dar nu ca GTR-U alb ,pt ca e slab pt bestia mea

Pinky 21-09-09 18:22

LAF, incerci si cu mine?

LAFv8 21-09-09 22:14

;);)
Quote:

Originally Posted by Pinky (Post 2657661)
LAF, incerci si cu mine?

ce masina citi cp?cu cea mai mare placere dami pm cind vrei;)

All times are GMT +2. The time now is 14:02.

- Copyright 2026 4Tuning