Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea : Opel Kadett Turbo (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/54973-masina-mea-opel-kadett-turbo.html)

dany_let 01-06-09 11:46

Re: Masina mea : Opel Kadett Turbo

5 Attachment(s)
am mai facut niste poze, trebuie sa-mi comand niste buze de jante de RH , aveti idee daca vinde cineva? si volanul cu emblema de porsche , o sa pun emblemele si pe jante , dar astept sa le vopsesc miezu si sa vina buzele...

Esperache 01-06-09 16:26

Baga un ochi aici : http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...17-309218.html

FLO_GSU 01-06-09 21:35

Am citit si eu toate posturile!!! Felicitari pt masina, arata intr-un mare fel!!! S-au investit foarte multi bani si foarte multi nervi si suflet, insa a meritat parerea mea, este superba!!! Un filmuletz ceva daca se poate cu masina???
Bafta in continuare!!! Un pretz la toba??? MS

dany_let 01-06-09 23:18

Quote:

Originally Posted by Esperache (Post 2370980)

multumesc, dar mie imi trebuie mai late , cam 9,5...

dany_let 01-06-09 23:20

Quote:

Originally Posted by FLO_GSU (Post 2372149)
Am citit si eu toate posturile!!! Felicitari pt masina, arata intr-un mare fel!!! S-au investit foarte multi bani si foarte multi nervi si suflet, insa a meritat parerea mea, este superba!!! Un filmuletz ceva daca se poate cu masina???
Bafta in continuare!!! Un pretz la toba??? MS

multumesc , bani si nervi nu mai zic...sufletul nu-l pun la socoteala :))

un filmuletz ma tin de f mult timp sa-l fac...dar mai schimb cate ceva la masina si tot nu apuc sa fac...pret la toba...nu mai stiu , am luato de la un prieten pe un pret bun.

VladM 02-06-09 18:01

O intrebare,fara suparare,de curiozitate de ce sigla de la Porsche daca e Opel ? Masina imi place la nebunie,e doar o intrebare.

andi_cimpean 02-06-09 18:37

ca este fan PORSCHE :lol:

nu vezi ca are si la chei breloc cu Porsche?!

scturoag 02-06-09 18:38

Si lucreaza la Porsche !

dany_let 02-06-09 21:49

:)) da sunt fan porsche , lucrez la porsche , dar nu de asta...masina are jantele de porsche , are si embleme de porsche pe volan , o sa aiba si pe jante si pe etrieri , si scrisul de pe spate TURBO e porsche, se poarta mult afara tuning stil porsche ,mai ales la vw.

VaLeX 03-06-09 00:18

felicitari , imi place stilul acesta de tuning, finut dar in acelasi timp atent la detalii si finisari , ai o masina f reusita , culoarea e dementiala , asteptam si un filmulet daca se poate ...DRIVE SAFE !

dany_let 03-06-09 09:05

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 2376311)
felicitari , imi place stilul acesta de tuning, finut dar in acelasi timp atent la detalii si finisari , ai o masina f reusita , culoarea e dementiala , asteptam si un filmulet daca se poate ...DRIVE SAFE !

multumesc...:oops::oops::oops:

mai am inca mult de munca...si bani de investit...dar usor usor...nu e gata nici 50% nici la detalii , nici la motor...filmuletze promit ca am sa fac...

FLO_GSU 03-06-09 15:10

Dany iti las si eu id meu de mess: fl0rin3l_vl , vreau sa te intreb ceva te rog sa dai add!! Mss!

dany_let 03-06-09 23:24

ti-am dat...

U_TUNING 04-06-09 13:44

Asta e un fel de Porsche Kadett 211 turbo:)))))))).....hai ca ai stricat-o cu emblemele tale de Porsche!!!!!!!

Pana la urma ce legatura are VW cu Opel si mai ales cu Porsche!!!!

Dar in fine....stii u cum e cu gusturile omului!

Esperache 04-06-09 14:00

Quote:

Originally Posted by U_TUNING (Post 2380721)
Pana la urma ce legatura are VW cu Opel si mai ales cu Porsche!!!!

Dar in fine....stii u cum e cu gusturile omului!

Un chiar foarte stransa ... tehnic vorbind ! Mai documenteaza-te ...

All times are GMT +2. The time now is 14:41.

- Copyright 2026 4Tuning