![]() |
Re:
Quote:
daca vreau sa o intreb pe bunica daca vrea placute o intre..b e alegerea ei daca zice da sau nu :wink: si sper sa vezi poze de la prima intalnire nsl ca sa nu se mai conteste faptul ca masinile nu apartineu clubului. din pasinune o dam in altceva : in discutii si certuri,daca e o chestie comuna de ce e atata intriga?! ... grija ta santos e daca am dat sau nu startul bine ? te-ai dat tu si ai pierdut ca am dat startul aiurea ? sau grija ta e cum am lipit placutele provizorii ? cu ce te multumeste sau cu ce te afecteza pe tine daca erau din hartie sau nu ? ai o varsta ... ar trebui sa gandesti altfel sa cometezi alte lucruri mai interesante pote nu faptul ca eu ma tineam de mana cu cartman sau ca am lipit nuj cum placutele, sper ca intelegi la ce ma refer. imi cer scuze pubik daca am lipit cu skoci niste placute provizorii si ca ma tineam de mana cu prietenul meu. ma ierti ? asa e mai bine?! |
Re:
Quote:
intreaba-te de ce cum si cand... si dupa aia mai vorbim , ne-am inteles ? am incheiat orice fel de discutie , dap ? salutare ! |
prv ca sa nu mai facem off topik
si atat iti zic: au fost pers care mo` rugat sa le dau eu startul bafta si tie data viitoare cand vii in iasi sa imi arati TU cum se da ca sa fii multumit. da semaforul o dat bine startul ? :lol: atunci mi-a aratat cristi munteanu de la zentech si iulian. :wink: :roll: si nu am primit reclamatii din partea organizatorilor.. dar primesc din partea ta :roll: sincer ? nu ma afecteza cu nimik da ma mira fapul ca te agiti asa de la niste \"hartii\" si de la faptul ca am dat eu startul prost ceea ce nu prea cred ... am intrebat cum il dau si in timpul playurilor si nu numai o singura pers :roll: e devarat ca am vazut o demonstatie de \"dat startul\" de florica de la nsl da el are experenta probabil ca mai mult ca mine.. o sa invat sa-l dau mai bine... si nu te mai lega de niste chestii asa banale si false ma asteptam de la mai mult din partea unui profesionist (ca eu inca asa te vad :lol: ) ps: vezi pote ma confunzi :P ps2: pote o sa bem si un suc sa ne injuram acolo ca inca suntem minori fac eu cinste ca sa imi cer scuze si ca AM DAT GRESIT STARUL :shock: :lol: si tu sa te lamuresti ca lumea nu e asa de evil precum te crezi tu :wink: |
Re:
Quote:
anyway , cea mai buna cursa facuta vreodata in iasi ? ce ziceti ? mie unu mi s-a parut excelenta ... |
Adevarul e ca a iesit bine. Mie cel putin mi-a placut ca s-au tinut mai intai liberele si dupa aceea grupele.
|
cred ca si eu am contribuit la invatarea datului startului :P ... si nu cred ca sorinush a dat cel mai prost start din cele 3 fete ...... ( parerea mea ) oricum s-a vazut ca au facut asta pentru prima data !!!!!!!!!
la faza curselor trecute ..zentech a tras multe concluzii ... pe viitor se va incerca cooptarea de profesionisti ... ( nu e vorba mea ci a lor ) cat de faza cu paper nr NSL :P .. eu as zice ca astea trebuiesc lipite numai membrilor ... nu celor care le place sigla .... santoseeeee dupa BAC vin la Bucales la voi la CURSE .. sa vad eu care-i diferenta fata de alea de la Iasi ... cat despre faza cu asta fiind cea mai marfa cursa de pana acuma .. ma cam insel .. cea mai tare a fost, dupa parerea mea, aceea la care u ai fost pt prima data in iasi ... poate iti aduci aminte cele 4 sau 6 masini care au plecat de-odata de la start ;) pana atunci se mai anunta un competitor pentru luc auto design si zentech .. care nu cred ca prea curand se va afirma in cursele auto ;) ( secret nu zic mai mult ) haideti sa va arat si poza .... [img]http://www.******************/articole/curse-legale-iasi-26-septembrie/set_fotografii_2_by_automotorclub/images/PIC_0055.JPG[/img] |
okyyy !! live sa fie da.. da un prv totusi :lol: pt schimburi de nr de tel cand vii sa te invit la suc. si ciocnim in cinstea lu evilu din noi :baby:
fain pe 5, nu am ce zice numai ca din punctul meu de vedere au durat cam mult liberele.in rest totul ok gagici frumoase, masini.. unlele mai frumose ca fetele :lol: din ce in ce mai bine si curse din ce in ce mai bune la iasi... |
mai.. eu fost curse zic eu.. ding ding.. bam bam... gata... puf... cine vine la o bere? ding ding :lol:
|
Mai copii, cand draq terminati cu cearta asta intre voi, cine si cui a lipit niste hartiutze pe masina sau cu cine s-a tinut de mana pe pista si incepeti sa postati pareri obiective despre cursa.
|
Re:
Quote:
si ... \"ciocnim\" in cinstea evilului din noi .... te astept ... scorky |
|
1 Attachment(s)
asa ...
sar`na zoliat ptr filme sunt belea acum , sa dezbatem un mic subiect , cine-mi poate spune cum de : un Peugeot 206 s16 2000cm3 , 136 cp , 1100 kg pleaca la fel de bine sau chiar un cativa milimetri in fata unui mazda rx8 de 231 de cp ?! |
Frumos a plecat \"frantuzoaica\" si s-a dus si bine vreo 200m. Cateodata mie rusine ca sunt fan al masinilor japoneze cu o asemenea \"sportiva\" de la Mazda. De fiecare data mi se da peste bot cu modelul asta cand fac referire la performantele japonezelor. Am fost martor odata la o cursa dintre un RX8 cu cat-back si un 320d (diesel) cu flash, evacuare schimbata si cold intake. La ce umilinta a vazut RX8-ul am ramas ca la circ.
|
eu cred k rx8-ul ala era de 193 de cai si nu de 230 . eu am condus zilele trecute rx8-ul unui preten de-al meu si mananca asfaltu, shi gazu :D la avar dupa sesiune il iau pe epox si venim la bucureshti la curse , sper sa fac un mic chiptuning pana atunci la getz si sa kick some ass pe akollo :D
SFW te invitam seara pe la fundatie sau romtelecom cu baietii veseli sa cunoshti si tu gashka!!! |
rx8 u era de 230 . . .am vb cu propretaru . . . S16 rulezzzzzz
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:47. |
- Copyright 2026 4Tuning