![]() |
Re: Matiz din Satu Mare
Lasa ca il angajam pe coteschwann ca si critic pentru site:-P
|
Bine zici mann....da cum se zice critica este constructiva!!(da nici chiar asa)Noapte buna baietzzi!!!
|
3 Attachment(s)
E gata capota :D
|
Pare ok finisata, vopseaua este la nuanta foarte apropiata de restul masinii (intr-adevar capota este mai lucioasa, dar asta se poate rezolva cu un polish - sau poate se vede asa doar din cauza ca masina nu era spalata).
Eu unul nu mi-as pune asa ceva din mai multe motive: 1)prize mai multe inseamna aer rece mai mult, ceea ce iarna nu prea e indicat 2)prin prizele alea o sa intre apa si tot felul de impuritati, care nu fac bine deloc 3)prizele care nu au un rol...sunt uneori considerate inutile, in plus 4)acum botul masinii este prea incarcat, restul masinii a ramas prea simplu 5)i-ai dat un aspect agresiv fara ca masina sa fie agresiva (ma refer strict la prizele de aer....astea te duc cu gandul la direct air intake, intercooler si alte nazdravanii, in timp ce masina nu are astea :sad: ). Sa nu te superi ca ti-am zis astea :flower: este doar parerea mea despre prizele false (parere subiectiva), dar trebuie sa recunosc ca arata foarte bine! Iar atat timp cat e si finisata bine, jos palaria! Felicitari pentru eforturi si...mare atentie la finisaje in tot ceea ce vei face masinii! Eu am realizat tarziu ce inseamna finisajele bune, iar de cand am realizat, parca nu mai suport ceea ce nu e lucrat bine... Inca o data felicitari! PS: pregateste-o pentru 1 aprilie s-o aduci la Bucuresti, la Tuning Days, eu zic ca deja merita sa fie expusa (facem un stand Daewoo, ca deja suntem multi cu Tico si Matiz ;) ) |
Inteleg cevrei sa zici ,dar ce inseamna pentru tine simplu,ok o sa fie inca un desen ceva pe masina si atat......nimic altceva....
Si in legatura cu prizele sunt ok mie imi plac si apropo ajuta ca filtrul de aer sa primeasca mai mult aer ......si nu sunt chiar prize,prin care se vede direct motorul.....Uitate mai atent,e gandita bine :D |
Si inca un lucru ,eu nu ma duc pe performanta ci pe design iti zic sincer daca mergeam pe performanta primul lucru care-l faceam era ca-mi schimbam masina:lol:
|
frumoasa masinutza:d
|
@SPARK... E SUPER masinutza... am spicuit paginile si vad ca ai pus ceva pe ea... nu vreau sa te intreb cati bani ai bagat ca poate nu vrei sa iti aduci aminte :D
|
in legatura cu impuritatile si apa are dreptate quick;o sa vezi cat de murdar o sa fie motorul;in legtura cu aerul rece care o sa-ti intre tie la filtru, este aproape insemnificativ aportul de putere(adika 0);dar arata bine;daka tie-ti place, asta e tot ce conteaza;
|
Si io zic ca este super, arata nemaipomenit, daca el zice ca merge pe design, atuncea masina este SUPER....iar cum se zice, ca motorul va fi murdar, si chestii, pentru frumusete trebuie sa lasi de multe lucruri...acuma un lucru in plus pt. Arnold va fi sa curete cu carpa motoru de mai multe ori, langa faptul ca trebuie sa aiba grija pe drumurile sticate!!! SUPER A IESIT!!!!
|
Multumesc pentru aprecieri .......
In legatura cu impuritati si murdaria ,nu o sa fie murdar motorul doarece la prizza mare in spate este un fel de "walau" , un plastic care e facut special pentru a nu intra impuritatile :D Proiectat de catre tavisor,o sa-i zic sa explice si el.... In orice caz eu cred ca a iesit super ,inca ceva sticker sau ceva desen mai vreau pe lateral.Ce-mi recomandati???? Vopsit sau sticker>? |
Oricum as zice sa pui folie, si atuncea nu mergi nici la politie...si daca te saturi de desen, il poti da jos usor...dar daca il vopsesti, trebuie sa il bagi in talon, si aia iarasi te costa...dar ce desen ai pune??
|
Nu vreau ceva cpmplicat ,cat de simplu ,dar de bun gust ceva stripes sau tribal :D
|
aham ... si la ce culaore te-ai gangit ?
negru ? eventual ceva folii pe geamuri ar mai schimba ceva aspectul ;) |
Yep:D ai nimerit-o din prima
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:41. |
- Copyright 2026 4Tuning