Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Ford (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford.html)
-   -   Ford Ka 1.3 '01 - bleu azur (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/54236-ford-ka-1-3-01-bleu-azur.html)

KTA87 31-05-08 18:06

Re: My Ka

Faina "gargarita"! S-o stapanesti sanatos! Pacat ca nu are A/C

catarsis 31-05-08 19:29

nu are nevoie de AC ;oricum probabil noul motor va fi cu tot cu aer ;

KTA87 31-05-08 22:12

UPS... :)
Acum am vazut... Vrei sa-i pui motorul de 125Cp de pa Puma? E posibil?

catarsis 01-06-08 09:00

6 Attachment(s)
motorul de pe Puma se poate pune fara probleme pe KA ;sunt multe motoare care se potrivesc pe KA ; platforma Ka-ului este cea de Fiesta care din cate stiu este folosita si la Puma;unii mai dementi au pus chiar si Cosworth care e longitudinal;

spark88 01-06-08 10:25

WOW o sa fie nebunie:lol:
Super domnu ....pune odata poze cu jantele montate ;) mor de curiozitate

catarsis 01-06-08 15:10

5 Attachment(s)
WORK IN PROGRESS... si poza cu noul turometru care functioneaza perfect pe KA;

spark88 01-06-08 19:30

:oSUPER, vrei sa si vopsesti masina sau ramane asa albastru??
Bafta domnu ...abia astept sa vad produsul final :D

catarsis 01-06-08 19:44

masina va fi vopsita complet (interior + exterior) aceeasi culoare in cca 2 saptamani;

claubmw92 02-06-08 17:15

cu vechiul turometru ce vrei face???:-)

catarsis 02-06-08 18:32

l-am vandut

claubmw92 02-06-08 19:49

:sad: eram eu interesat de el
dar caut in continuare:-)

catarsis 02-06-08 20:00

pai oricum nu mergea pe ka ;arata turatia dublu;asta care-l am eu a fost 140 RON si merge perfect;daca esti interesat, da-mi mesaj pe PM si o sa-ti dau adresa site-ului de unde l-am comandat;

sorimih 03-06-08 12:45

Buna....sunt sori si tocmai am achizitionat un fordulet KA negru din 2001 ,1.3, motor endura, cu jante aliaj ,aer conditionat, servodirectie ,4 airbaguri...din pacate nu are ABS si geamuri electrice,asta mi-as mai fi dorit pe el,dar.la cate am vazut (vreo 15), ajutata de un profesionist,asta a fost cea mai tare...recent adusa din germania,de o saptamana, are 109.000 km,reali...arata bine si merge bine...spun cei care se pricep mai bine decat mine.....ii voi face poze si le postez...e frumusica tare.....pentru inceput vreau sa ii pun inchidere centralizata ...ulterior ma gandeam la niste leduri rosii la bord in locul luminii verzi...aaaa...si un mpr player sony in loc de radiocassul ei original...am inteles ca trebuie sa caut o masca suport.....stie cineva unde as putea gasi si cat costa.....sunt super incantata de ea....are super demaraj,baga f usor in viteze.... e stabila la curbe....sunt indragostita de ea.....dar sunt la inceput....o voi cosmetiza usor pe parcurs....nu imi dau seama cum are distributia....stiam ca motoarele endura au distributia pe lant... un priten spune ca lui i se pare pe curea,dar nu se pricepe la forduri ....unde exact trebuie sa ne uitam ?
In concluzie...aceasta este scurta noastra prezentare ....este prima mea masinuta....o sa am foarte mare grija de ea....o sa va o arat cat de curand...
Pe curand.....

KTA87 03-06-08 13:27

Quote:

Originally Posted by sorimih (Post 1568731)
Buna....sunt sori si tocmai am achizitionat un fordulet KA negru din 2001 ,1.3, motor endura, cu jante aliaj ,aer conditionat, servodirectie ,4 airbaguri...din pacate nu are ABS si geamuri electrice,asta mi-as mai fi dorit pe el,dar.la cate am vazut (vreo 15), ajutata de un profesionist,asta a fost cea mai tare...recent adusa din germania,de o saptamana, are 109.000 km,reali...arata bine si merge bine...spun cei care se pricep mai bine decat mine.....ii voi face poze si le postez...e frumusica tare.....pentru inceput vreau sa ii pun inchidere centralizata ...ulterior ma gandeam la niste leduri rosii la bord in locul luminii verzi...aaaa...si un mpr player sony in loc de radiocassul ei original...am inteles ca trebuie sa caut o masca suport.....stie cineva unde as putea gasi si cat costa.....sunt super incantata de ea....are super demaraj,baga f usor in viteze.... e stabila la curbe....sunt indragostita de ea.....dar sunt la inceput....o voi cosmetiza usor pe parcurs....nu imi dau seama cum are distributia....stiam ca motoarele endura au distributia pe lant... un priten spune ca lui i se pare pe curea,dar nu se pricepe la forduri ....unde exact trebuie sa ne uitam ?
In concluzie...aceasta este scurta noastra prezentare ....este prima mea masinuta....o sa am foarte mare grija de ea....o sa va o arat cat de curand...
Pe curand.....

Foarte Frumos, dar cel mai bine e sa deschizi un nou topic in care sa-ti prezinti "jucaria", sa pui poze si sa porti discutii. Acest topic apartine unui alt posesor de Ford Ka, poti face si tu ceva asemanator. Vad ca esti nou pe forum. Daca ai nevoie de ajutor, da-mi un PM(Private mesage) si te voi ajuta..

EDIT - buna iniativa, astept ca userul sa deschida un thread nou in care sa povesteasca despre masina eventual de a rezolva anumite dileme, ulterior o sa sterg aceste 2 posturi pentru a mentine acest thread curat (in maxim 24 de ore) !!!

catarsis 03-06-08 18:55

cu ce te pot ajuta eu : distributia la KA e pe lant 100 %;degeaba cauti cureaua ca nu o sa o gasesti;flansa adaptoare pt mp3 o gasesti prin Vitan din cate am inteles;eu in Ploiesti am gasit-o la o firma care monteaza audio-video pe masini si costa cca 70 RON;cu inchiderea o sa fie mai greu;din cate am inteles este mai complicat de montat la ka si nu prea se baga multi;eu am luat-o pe a mea cu inchiderea montata;faza cu ABS e cam naspa;eu as fi preferat sa nu am aer dar sa am ABS;in rest ce sa zic... sa o stapanesti sanatos fara incidente rutiere;

All times are GMT +2. The time now is 14:01.

- Copyright 2026 4Tuning