![]() |
Re: Cocktail Tuning Va Prezinta
Quote:
|
Jante inca nu am luat, dar sigur vor fi altele si normal ca ceva f special, doar ca nu m-am hotarat la un model. Am asteptat sa vad cum iese, ca sa-mi fac o idee cu ce ar merge, minim 17 , fata de 15 cat are acum. Si astept kitul de franare intai care va fi cu 5 prezoane, cu alte specificatii, pe care nu le stiu
|
fain tare purcelu (ce denumire tare:))) ) .. d abia astept sa`l aud cum grohaie!:D
da te bagi in kamikaze? |
a iesit destul de bine :)
|
Pt stadiul actual arata destul de bine, nu am motive sa ascund ce fac, pe parcurs voi prezenta nouatile , asa ca pana nu e gata e greu de spus cum este. Multumesc pt aprecieri, dar nu e cazul inca, vreau sa zic. De Kamikaze nu e nimic sigur, am si eu club, la o adica, am discutat cu Alin si daca vad ca se face ceva, nu am nimic impotriva, nu ma intereseaza cum se cheama , desi as prefera sa fie 100 %local
|
Se face John se face, trust me!;) La Iasi speram la macar un premiu:)
|
sal johnson am si eu o intrebare cat mar ajunge foliatu geamurilor pe oa astra g dami un pm cu pretu ca e pt un prieten...
|
Ti-am trimis PM, multumesc
|
3 Attachment(s)
Eram prin zona si am zis sa ii fac 2-3 cadre:). A iesit bine vopseaua!
|
Multumesc, desi nu am nici un merit, doar ca am ales nuanta. Chiar sunt curios cum o sa arate pe strada, ca asa nu-mi inspira nimic, doar inca o masina veche. Sper sa fie gata si restul mai repede, ca deja imi caut masina de rezerva de cateva zile si nu vreau sa mai merg cu taxiul cand ploua afara.
aaaa si inca ceva, cand e gata fac club porsche, cei interesati trebuie sa fie propietari, nu conteaza modelul, porsche sa fie |
:) Alt club?
|
glumeam, am zis ca se poarta, de ce nu?
|
Statii de emisie receptie, excelente pt depistarea radarelor din timp, contin antena magnetica, microfon, statia de 4w, alimentare la bricheta, distanta de actionare 10-15km, la numai 480 ron, cu montaj si tva inclus
|
cu a lui johnson kte cluburi se faceau:):D?vreo 7 :):)) belea astia kre vor sa isi faca cuburi acuma :))
|
Ar fi cazul sa mai spun ceva interesant despre activitatea firmei, dar nu-mi vine in minte ceva special. As da un premiu de sarbatori, dar nu stiu cum sa fac, ceva idei?
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:02. |
- Copyright 2026 4Tuning