![]() |
Re: E46 - 318i
tare sunetu cataline...;)...
|
O sa vina Mos Craciun si pt masina,s-a gandit el ca i-ar sta bine cu o bara de M:).
Miercuri sau joi..o sa imi ajunga. Pe viitor o sa ii iau si praguri si bara spate, sa reintregim packetul :) |
cat costa bara ? $$$ :D si de unde ?
|
1500 ron...de la un baiat de pe forum
sper sa iasa bine! |
La acest bmw doar bara de M technic II ii mai lipsea!!stiu ca toata lumea spune ca bara de M e clasica si are toata lumea,dar la e 46 acest model de bara are forme f reusite!!!bafta cu masina!!!!foarte frumoasa!!!!!!!era sa uit !!pune-i folii!!!bafta!!!;););)
|
mi am luat si eu aceias bara,si schimba total masina..si eu vreau sa mi iaun si pe spate si praguri cat de curand..sa pui poze
Nota Moderator: Mai uita-te si tu la cum scrii, din cand in cand ! |
FULVIUS, asa este,bara de M technic II este clasica....dar cu altceva nu prea ii sta bine unui E46...Sper sa fac rost de bani si pt folii!
gelu_r...stiu ca ti-ai luat si tu :)...iti urmaresc topicul cu interes.Iti dai seama ca si eu mi-as fii dorit tot packetul,dar nu am avut atatia bani :(.Cand te straduiesti sa realizezi ceva si nu vine totul de'a gata...cred ca este mai apreciat :) PS: mi-am pus table pe 15 (originale BMW) :)),cu cauciucuri de iarna (aproape noi).....700ron.Nu cred ca am dat mult!...nu??? Arata intr-un mare fel masina cu ele:)):)):)) |
1 Attachment(s)
Quote:
https://www.220.ro/rCnVD3uErl/BMW-E-4...L-EXHAUST.html cu putini bani...{5.5 mil} am sunet d sunet... am lasat doar catalizatorul :) iar eu.in locul tau...as opta pentru o suspensie sport...fara bara d mtech2..nu ma e nevoie:) iti spun eu:) |
5,5 mil ce finala sau dupa cat inox? sincer din clip nu se vede sa sune nu stiu ce :rolleyes2 nu stiu de ce esti asa entuziasmat :???:
|
vineri mi-a sosit bara,luni sper sa o montez!
sunt foarte nerabdator...mi-am dorit-o de mult timp Daca tot o sa montez bara,m-am gandit sa pun si xenon pe proiectoare si am ales un kit de 6000k Marian_nebunu..momentan am doar arcuri sport,dar la primavara o sa ii pun si o suspensie reglabila...sa treaca iarna :) Masina nu a avut proiectoare,se adapteaza greu?...cineva zicea sa le puna pe butonul de ceata,exista alta alternativa? |
Quote:
cat despre sunetu lu marian,acum 5 minute am venit de la masina lui....zici ca e 2,5..cred ca numai e 1,8 sa se auda asa frumos...:x |
2 Attachment(s)
Quote:
uite 1-2 poze:) uite ma filmat un coleg d clasa :) https://www.220.ro/TLan7RIl1g/Bmw-1-8-Tobe-Sport.html |
De azi...masina e in service,maine mi-au promis ca e gata..sa vedem dc se tin de cuvant....
Sunt curios cum o sa arate cu noua bara si sper sa rezolv instalatia electrica cu proiectoarele Astazi a sosit si xenonul.... |
Felicitari ..... proiectul tau e super .. iar discutiile de pe thread il fac si mai interesant.... deabia astept sa ma apuc si eu de bmw-ul meu ... imi spui te rog cat te-a costat operatiunea cu toba .. un total .. ca mie de ex nu imi place cum suna a lui marian nebunu ala prea tare...
deabia astept sa ma apuc si eu de bmw-ul meu .. |
toba 650 RON
materiale 150 RON manopera 150 RON kit admisie + montaj 440RON Multumesc pt incurajari cj90rzv!!! spor la treaba! |
| All times are GMT +2. The time now is 20:12. |
- Copyright 2026 4Tuning