![]() |
Re: 4T 3D Car Battle -DISCUTII-
Aveti RABDARE sunt vreo 10 participanti in total, si fiecare a trimis cam 6 poze.Si s-a zis clar ca pozele vor fi postate sambata, azi e vineri.
|
facem tot ce putem sa le punem cat mai repede ...
daca mai vorbiti cu unu cu altu pe mess anuntatii va rog sa imi trimita numele , adresa si nr de tel pe privat |
ce se mai aude despre imagini se mai afiseaza?
|
Quote:
|
cum mai stati cu concursu, baietii?
|
ieri pun pozele...
stati mah linistiti...k o sa le vedem... eu unu is foarte linistit..k am cea mai varza masina:p.. |
de unde stii tu asta??:P ..pana nu vezi si compari nu poti spune nik:)
|
:lol: Site-ul merge ca un rahat ca toata lumea sta geana pe thread :lol:
|
pai e si normal..ca toata lumea vrea sa vada ce se intampla:) :lol:
|
Quote:
adik am tras niste renderuri...in graba:p ..intro zi toate...acuma pregatesc un fel d "filmulet" ...adik nush cum ii zice...o gradama d poze puse repede una dupa alta...cam 4-5 pe secunde...si acolo arata mai bine....o sal pun cand termin ...2-3 zile scz d offtopic... |
gata... am avut din pacate o avarie la servere chiar cand lucram la topicul etapei
va avea si un poll, dar care nu va conta in jurizare, va fi doar orientativ pentru comunitate. in cateva minute il punem sus |
Pana aici arata interesant lucrarile, ma bucur ca exista si un poll, nu stiam ca vor fi si publice numele, da asta e bine.Felicitari inca o data tuturor, afta mai departe, si bun venit la noii membrii
|
lucrarile sunt bestiale...sa speram ca editia care vine o sa fie si mai bune lucrarile:P.dar grigo nu ai respectat o regula la renderele pt scena :)
|
uimitoare lucrari ... :| ... poate apuc sa particip si io al urmatoarea editie :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:46. |
- Copyright 2026 4Tuning