![]() |
2 Attachment(s)
se vede nu ????
|
Re:
Quote:
Eshti tare mah..... cica sa mai pui silicon..... silicon pui la carpituri nu la lucruri noi.... :peace::peace::peace::peace: Mah Tekin...vorba mea si a lu' Morghen... :lol: :lol: |
pai cum sa nu se topeasca daca merji cu farurile aprinse.....merji cu ele stinse! :lol:
p.s nu inteleg de ce so topic plasticu ala......de sub lupa....hmmm.......se prea incalzeste lupa pe faza scurta cred....nu e bine...po sa iei foc :D |
mda...s-a topit parte inferioara a lupei...de ce?
|
cel mai posibil is becurile de faza scurta prea tari...is de 100 sau 55 ?
|
era lumina wide body, si o trebuit taiat din margini....asa e modelu... nai vazut masinile....au xenon....nu au bi xenon....ca sar topi toate
|
bah...s-or topit pt ca sunt chinezarii...nu toate farurile shi stopurile de tuning se aburesc shi...clar nu se topesc....astea s-au topit pt ca ori materialul din care sunt facute nu e destul de rezistent la caldura ori becurile is prea tari....iar stopurile nu se aburesc shi nu ploua in ele....cine vine sa ma contrazica....stie clar ca se minte pe el insushi.
|
cum mah sa nu se abureasca???? cum sa nu ploua in ele???
TOTUL e gandit...cand se aburesc, creaza efecte speciale care face fetele sa pice pe spate... SI ploua in ele ca se nu trebuiasca sa le mai speli!!!!!!!!!!!! |
Re:
Quote:
lasa-i sa isi rezolve problemele singuri , nu asa-i mai frumos ? |
scandal :chainsaw: :punch: :pistoles:
|
isi rezolva ei singuri probleme ... ma gandesc :roll: :lol:
|
Re:
Quote:
|
nushtu de ce va bagati toti ca musca-n lapte, nu io am fabricat farurile....ca s-or topit vad si eu....de ce ? aia nu pot sa-mi dau seama, dar ma indoiesc ca is expirate inainte de fabricatie, din moment ce sunt sute de poze cu prelude-uri cu acelasi model de faruri...
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:07. |
- Copyright 2026 4Tuning