Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Skoda (https://forum.4tuning.ro/229-masina-mea-skoda.html)
-   -   Octi II FSI (https://forum.4tuning.ro/229-masina-mea-skoda/51077-octi-fsi.html)

eddycdk 14-07-09 08:06

Re: Octi II FSI

a mai imbatranit putin bruneta mea si tocmai a iesit de la revizie
dar, se tine bine, asa ca din august pana spre sfarsitul anului se vor mai concretiza urmatoarele:
- plafoniera Superb I
- pedale + foot rest GTI
- bara spate RS
- RCD Bolero (de pe face-lift)
- stopuri spate de pe face-lift

ar mai fi cateceva, dar inca nu m-am decis si asupra listurilor de la interior negre (de L&K), volan de face-lift in 4 spite, suprimarea emblemei spate si eleronul de RS

ma gandesc la un sistem de day running lights pe LED dar e greu sa adaptezi la bara de RS ceva de la Audi, nu da bine... si dupa 1 an abia acum am gasit ceva interesant de la Hella in proiectoare

Alex_pitesti 14-07-09 08:26

Quote:

Originally Posted by eddycdk (Post 2484470)
a mai imbatranit putin bruneta mea si tocmai a iesit de la revizie
dar, se tine bine, asa ca din august pana spre sfarsitul anului se vor mai concretiza urmatoarele:
- plafoniera Superb I
- pedale + foot rest GTI
- bara spate RS
- RCD Bolero (de pe face-lift)
- stopuri spate de pe face-lift

ar mai fi cateceva, dar inca nu m-am decis si asupra listurilor de la interior negre (de L&K), volan de face-lift in 4 spite, suprimarea emblemei spate si eleronul de RS

ma gandesc la un sistem de day running lights pe LED dar e greu sa adaptezi la bara de RS ceva de la Audi, nu da bine... si dupa 1 an abia acum am gasit ceva interesant de la Hella in proiectoare

da..frumoase planuri ..dar chiar iti plac stopurile de pe face-lipt?mie sincer nu..pt ca au albul ala..si parerea mea le strica..dar daca tie iti plac;)
bafta in continuare

laurentiu_tim 14-07-09 15:13

ce domnisoara frumoasa ai avut langa masina :shock: bafta edy poate ajungem si noi sa ne vedem la un meeting ceva ;)

eddycdk 15-07-09 08:25

Quote:

Originally Posted by laurentiu_tim (Post 2485491)
ce domnisoara frumoasa ai avut langa masina :shock: bafta edy poate ajungem si noi sa ne vedem la un meeting ceva ;)

mi-ar face placere...daca vreodata ai drum spre bucuresti, fa un popas pe la mine ;)
sau poate ne vedem pe undeva...

Alex_pitesti 16-07-09 09:51

aseara am dat si eu ochii cu "mulatra"..ce pot sa zic..frumoasa rau..jantele ii vin de minune..interioru ..cremu ala..merita..desi pretentios dar..merita!si in plus are si un sound frumos:)..ai grija de "mulatra";)

eddycdk 16-07-09 10:03

v-ati speriat oleaca...aseara :lol::lol::lol:
de sound sau de sofer?

Alex_pitesti 16-07-09 10:05

Quote:

Originally Posted by eddycdk (Post 2489787)
v-ati speriat oleaca...aseara :lol::lol::lol:
de sound sau de sofer?

de sofer:lol::lol:..ca e tare nebun:lol::lol:

18_NYK 16-07-09 16:01

Eu mai mult de sound,crezand ca vine vre-un Rs spre noi:twisted::twisted::twisted:

badeaboy_jr 17-07-09 02:01

Pacat ca nu esti adeptul foliei pe geamuri, ar fi aratat foarte bine. Ai o masina foarte frumoasa, mult succes in continuare!

eddycdk 17-07-09 06:20

Quote:

Originally Posted by badeaboy_jr (Post 2492152)
Pacat ca nu esti adeptul foliei pe geamuri, ar fi aratat foarte bine. Ai o masina foarte frumoasa, mult succes in continuare!

mersi, ma bucur ca-ti place
mereu mi-au placut masinile cu interiorul in culori deschise, si mereu imi voi lua asa de acum incolo
pana la asta, am crezut ca doar arata bine, insa sunt pretentioase
fals! pt ca dupa 2 ani si ceva mi-am data seama ca se mentine bine, chiar si volanul imbracat in piele crem
singura problema este cotiera fata, care in curand va fi curatata pt a 3-a oara
in legatura cu folia, hmm... nu m-am impacat nicodata cu ea:
1. pt ca imi reduce mult vizibilitatea noaptea pe ploaie
2. pt ca e pacat de frumusetea interiorului :-P

badeaboy_jr 19-07-09 14:24

Ai dreptate, e prea frumos un interior crem ca sa il ascunzi in spatele unei folii.

eddycdk 29-07-09 10:11

tara: romania
oameni: romani
mentalitate: trebuie mereu sa platesti pt neatentia altora
adevar: traim in romania... si asta ne ocupa tot timpul!
asa ca trebuie refacute jantele (la vopsea ma refer...)
din negru lucios au ajuns negru mat... si patat :cry:
degeaba 2 x polish...
mno... mi-e mai mult de munca care trebuie depusa :cry:
in fine, oricum dupa ce vor fi refacute, nu le voi mai spala decat eu, manual, la galeata

Alex_pitesti 29-07-09 13:55

aaa..deci pana la urma nu ai mai avut ce sa le faci..pacat..chiar ca la galeata trb spalate dupaia..sau la apa de ploaie:D

eddycdk 29-07-09 14:02

Quote:

Originally Posted by Alex_pitesti (Post 2520267)
aaa..deci pana la urma nu ai mai avut ce sa le faci..pacat..chiar ca la galeata trb spalate dupaia..sau la apa de ploaie:D

din pacate... ultima data cand le-ai vazut mai erau cum erau... acum dupa ce au fost "spalate" cu solutie de motor...:cry:
ciudat e ca unii prieteni spun ca le sta bine mat... insa eu nu sunt de acord
prefer shinny black ;) ...mai ales pt ca vad ca dupa ele mate nu mai intoarce lumea capul pe strada!

18_NYK 29-07-09 18:02

Quote:

Originally Posted by eddycdk (Post 2520283)
din pacate... ultima data cand le-ai vazut mai erau cum erau... acum dupa ce au fost "spalate" cu solutie de motor...:cry:
ciudat e ca unii prieteni spun ca le sta bine mat... insa eu nu sunt de acord
prefer shinny black ;) ...mai ales pt ca vad ca dupa ele mate nu mai intoarce lumea capul pe strada!

Cu solutie de motor???:shock: Ai dreptate ,sunt muuuult mai frumoase Shinny;)(parerea mea)

All times are GMT +2. The time now is 04:31.

- Copyright 2026 4Tuning