![]() |
Re: Octi II FSI
a mai imbatranit putin bruneta mea si tocmai a iesit de la revizie
dar, se tine bine, asa ca din august pana spre sfarsitul anului se vor mai concretiza urmatoarele: - plafoniera Superb I - pedale + foot rest GTI - bara spate RS - RCD Bolero (de pe face-lift) - stopuri spate de pe face-lift ar mai fi cateceva, dar inca nu m-am decis si asupra listurilor de la interior negre (de L&K), volan de face-lift in 4 spite, suprimarea emblemei spate si eleronul de RS ma gandesc la un sistem de day running lights pe LED dar e greu sa adaptezi la bara de RS ceva de la Audi, nu da bine... si dupa 1 an abia acum am gasit ceva interesant de la Hella in proiectoare |
Quote:
bafta in continuare |
ce domnisoara frumoasa ai avut langa masina :shock: bafta edy poate ajungem si noi sa ne vedem la un meeting ceva ;)
|
Quote:
sau poate ne vedem pe undeva... |
aseara am dat si eu ochii cu "mulatra"..ce pot sa zic..frumoasa rau..jantele ii vin de minune..interioru ..cremu ala..merita..desi pretentios dar..merita!si in plus are si un sound frumos:)..ai grija de "mulatra";)
|
v-ati speriat oleaca...aseara :lol::lol::lol:
de sound sau de sofer? |
Quote:
|
Eu mai mult de sound,crezand ca vine vre-un Rs spre noi:twisted::twisted::twisted:
|
Pacat ca nu esti adeptul foliei pe geamuri, ar fi aratat foarte bine. Ai o masina foarte frumoasa, mult succes in continuare!
|
Quote:
mereu mi-au placut masinile cu interiorul in culori deschise, si mereu imi voi lua asa de acum incolo pana la asta, am crezut ca doar arata bine, insa sunt pretentioase fals! pt ca dupa 2 ani si ceva mi-am data seama ca se mentine bine, chiar si volanul imbracat in piele crem singura problema este cotiera fata, care in curand va fi curatata pt a 3-a oara in legatura cu folia, hmm... nu m-am impacat nicodata cu ea: 1. pt ca imi reduce mult vizibilitatea noaptea pe ploaie 2. pt ca e pacat de frumusetea interiorului :-P |
Ai dreptate, e prea frumos un interior crem ca sa il ascunzi in spatele unei folii.
|
tara: romania
oameni: romani mentalitate: trebuie mereu sa platesti pt neatentia altora adevar: traim in romania... si asta ne ocupa tot timpul! asa ca trebuie refacute jantele (la vopsea ma refer...) din negru lucios au ajuns negru mat... si patat :cry: degeaba 2 x polish... mno... mi-e mai mult de munca care trebuie depusa :cry: in fine, oricum dupa ce vor fi refacute, nu le voi mai spala decat eu, manual, la galeata |
aaa..deci pana la urma nu ai mai avut ce sa le faci..pacat..chiar ca la galeata trb spalate dupaia..sau la apa de ploaie:D
|
Quote:
ciudat e ca unii prieteni spun ca le sta bine mat... insa eu nu sunt de acord prefer shinny black ;) ...mai ales pt ca vad ca dupa ele mate nu mai intoarce lumea capul pe strada! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:31. |
- Copyright 2026 4Tuning