![]() |
american pie 4...a aparut...
|
si ? l-ai vazut ? cum e ? merita ?
tell us ... all mighty god of ours ... |
merita ...e destul de fun
este despre o vara petrecuta de fratele lui stiff intro tabara ... merita sa il luati , muritorilor 8) |
The God Who Wasn`t There ... film ..
un film stil Michael Moore - Documentarul despre ... 9/11 Fahreinheit .. doar ca asta e un documentar care demonstreaza .. in fine , sau vrea sa demonstreze ca ... Iisus nu a existat ! ASTA FILM ! nu toate cacaturile .. acum ma bag la el .. am citit o gramada de lucruri bune despre el .. so .. acum ma bag la el ,peste ceva timp sa va zic cum e si etc. |
Cam scurt , anyway ..
alt film care te da peste cap , in cel mai mare fel ... lasa 12407192847 de intrebari si .. offf :) multe chestii gen .. in biblie scrie ca .. cei care mint / fura / bat / omoara / ba chiar si cei care .. vorbesc urat de Iisus , SUNT IERTATI .. DAR .. in biblie .. scrie de 2 ori ! ca .. NU SE IARTA THE DENIAL OF THE HOLY SPIRIT NU se iarta .. deci . .esti crestin , te indoiesti de Sfantul Spirit , nu esti iertat , nu ajungi in rai , ajungi in iad .. oricum , super tare ! iti demonstreaza ... in ce mare fel e scrisa biblia .. e .. tare rau .. ;) pe bune vi-l recomand .. oricum , mai are pana sa-l ajunga pe Michael Moore .. care e zeu la capitolul documentare .. din astea .. miscatoare |
frumos filmu :wink: mia placut si mie santos
|
Apocalipsa Ingerilor 2, tare rau filmul :lol:
|
Tiesto in Concert...m-am uitat azi la el nu m-am plictisit nici o secunda...este super tare...
astept filmul de la concertu din Romania... :wink: |
Videoclipuri,filmulete cu masini,etc toate in format 3gp pt telefoane mobile ...le gasiti pe http://www.oktvideos.lx.ro/news.php
|
Gigolo European ...
razi cu lacrimi :lol: :wink: |
da tare filmu merita vazut :D
|
Revolta Generatiei X :? o drama in stil american
|
Fat pizza - caterinca
New cop story -cu gechi cen , brus li junior :) .... e super tare filmul...actiune |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: gechi cen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
genial |
Saw II, ar fi bine sa vedeti si saw 1 inainte ... se leaga .... sunt super filmele, dar 2 e mult prea tare, realizezi la sfarsit cat de mica e lumea ( kiar asa e, mi s`a intampplata de cateva ori) si cat de prost poti sa ramai la fazele din viata de zi cu zi pe care le treci cu vedrea
acum de`abia astept Saw 3 :D |
| All times are GMT +2. The time now is 12:36. |
- Copyright 2026 4Tuning