Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Poze cu masinile din Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/5088-poze-masinile-oradea.html)

valib 17-04-06 01:02

Re: Poze cu masinile din Oradea....

da-i cox...ca-i in rodaj...
si pe cand iese din garantie...ii pui sa iti schimbe motoru`
:):):):):):):):):):)

Ciky 17-04-06 13:49

o sa-i fac rodaju' shi dupa aia cox!

margineanu ovidiu 17-04-06 18:10

Quote:

Originally Posted by Ciky
Mi-o venit bolidUUUUUUUUUUU''''''!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!1

mai bine mai tarziu decat niciodata:)s-o folosesti sanatos si sa ai parte numai de lucruri placute alaturi de ea.P.S.da-i sa sune muzica,pe cand o auzim vinerea asta sau cealalta ca deja multi o asteapta,oioi

Ciky 17-04-06 19:21

1 Attachment(s)
da de astea ce zicetzi?

civic_ex 17-04-06 23:01

ciky, c4 ala langa masina ta e alui Mihai?

SoundIdentity 18-04-06 01:40

ciki tata!!!asta e o masina confiscata din vama si acuma te motivezi ca e a ta? :) :) :) :) :) :) frumoasa ....io deja as da jos semnele de pe porbagaj logan dacia emblema aia ciudata ..cand ma gandesc cate operatii estetice va suferi masinuta...........oioioioioi........dar merita sa stii ca loganu are mecla tuning!!!!la prima revizie cand te vei prezenta in ungaria cu ea aia o sa ramana masca!!!

Ciky 19-04-06 16:24

oioioioioioi!:)

Ciky 19-04-06 16:25

Quote:

Originally Posted by civic_ex
ciky, c4 ala langa masina ta e alui Mihai?

da ii a lui!de ce?

civic_ex 19-04-06 17:48

Quote:

da ii a lui!de ce?

intrebam, e un vecin de al meu, si mi sa parut masina cunoscuta!

SoundIdentity 19-04-06 19:08

ala cu c4 e criminal cum conduce...la bucuresti eram cu puie in masina si abia nea lasat sa il depasim intre timp se apropia unu frontal.....ne-am speriat de numa.....nu as merge cu ala pana la bucuresti mai bine cu personalu :) :) :)

margineanu ovidiu 20-04-06 21:51

Quote:

Originally Posted by margineanu ovidiu
mai bine mai tarziu decat niciodata:)s-o folosesti sanatos si sa ai parte numai de lucruri placute alaturi de ea.P.S.da-i sa sune muzica,pe cand o auzim vinerea asta sau cealalta ca deja multi o asteapta,oioi

imi retrag urarile de bine cowboy ca vad ca te deranjeaza si esti prea inelectual sa spui MULTUMESC,asta e scuza-ma ca te-am deranjat promit ca nu se mai repeta(cu asemenea urari normal)

SoundIdentity 21-04-06 21:48

Quote:

imi retrag urarile de bine cowboy ca vad ca te deranjeaza si esti prea inelectual sa spui MULTUMESC,asta e scuza-ma ca te-am deranjat promit ca nu se mai repeta(cu asemenea urari normal)

mai ovi sincer ciki e un tip de nota 10 ...poate a evitat din greseala mesaju tau ...vezi ca pe oriunde trece lauda pe toti si nu critica pe nimeni....fasza gyerek nagyon

Ciky 22-04-06 23:22

Quote:

1.nu sunt COWBOY.
2.Pur shi simplu mi-au sarit ochii peste acel mesaj,pt.ca am postat in graba.
3.da sunt intelectual pt. ca am terminat o facultate.
4.MULTUMESC FOARTE FRUMOS PT.URARI,IMI CER SCUZE.
5.daca asha pui problema,este treaba ta,dar nu cred ca am vorbit vreodata asha cu tine sau despre tine.
Sandule,mersi frumos pentru interventzie,dar chiar nu trebuia,fiecare le shtie pe ale lui!

margineanu ovidiu 23-04-06 19:04

Quote:

1.nu sunt COWBOY.
2.Pur shi simplu mi-au sarit ochii peste acel mesaj,pt.ca am postat in graba.
3.da sunt intelectual pt. ca am terminat o facultate.
4.MULTUMESC FOARTE FRUMOS PT.URARI,IMI CER SCUZE.
5.daca asha pui problema,este treaba ta,dar nu cred ca am vorbit vreodata asha cu tine sau despre tine.
Sandule,mersi frumos pentru interventzie,dar chiar nu trebuia,fiecare le shtie pe ale lui!

ai postat exact sub al meu si nu l-ai vazut?nici eu nu sunt sherif,iar urarea mea a fost ca de la un posesor de masina la altul asa de Bine,si eu si multi altii am terminat facultati,si eu nu cred ca prin ce am scris te-am jignit cu ceva,era doar o reactie mai ales dupa ce ai postat la o ora dupa ce am postat eu si nimic.asta e,din partea mea eu zic sa o lasam moarta ca s-au mai intalnit neantelegeri si mai mari.ceau

margineanu ovidiu 23-04-06 19:18

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity
mai ovi sincer ciki e un tip de nota 10 ...poate a evitat din greseala mesaju tau ...vezi ca pe oriunde trece lauda pe toti si nu critica pe nimeni....fasza gyerek nagyon

probabil ca ai dreptate Sandule da vezi tu neantelegeri se mai intampla,lasa sper ca nu se supara din asta,daca e de-al nostru atunci face un semn electoral si ne distram impreuna dupa aia,nu?oricum eu l-am citat putin,sper sa nu-l deranjeze mesajul ce i l-am scris,oricum e scris asa ca...,acum asta e,poate o dam la o bere si un mic dbdrag si atunci ma iarta dupa ce da mai mult ca mine:):)

All times are GMT +2. The time now is 17:24.

- Copyright 2026 4Tuning