![]() |
Re: Poze cu masinile din Oradea....
da-i cox...ca-i in rodaj...
si pe cand iese din garantie...ii pui sa iti schimbe motoru` :):):):):):):):):):) |
o sa-i fac rodaju' shi dupa aia cox!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
da de astea ce zicetzi?
|
ciky, c4 ala langa masina ta e alui Mihai?
|
ciki tata!!!asta e o masina confiscata din vama si acuma te motivezi ca e a ta? :) :) :) :) :) :) frumoasa ....io deja as da jos semnele de pe porbagaj logan dacia emblema aia ciudata ..cand ma gandesc cate operatii estetice va suferi masinuta...........oioioioioi........dar merita sa stii ca loganu are mecla tuning!!!!la prima revizie cand te vei prezenta in ungaria cu ea aia o sa ramana masca!!!
|
oioioioioioi!:)
|
Quote:
|
Quote:
intrebam, e un vecin de al meu, si mi sa parut masina cunoscuta! |
ala cu c4 e criminal cum conduce...la bucuresti eram cu puie in masina si abia nea lasat sa il depasim intre timp se apropia unu frontal.....ne-am speriat de numa.....nu as merge cu ala pana la bucuresti mai bine cu personalu :) :) :)
|
Quote:
|
Quote:
mai ovi sincer ciki e un tip de nota 10 ...poate a evitat din greseala mesaju tau ...vezi ca pe oriunde trece lauda pe toti si nu critica pe nimeni....fasza gyerek nagyon |
Quote:
2.Pur shi simplu mi-au sarit ochii peste acel mesaj,pt.ca am postat in graba. 3.da sunt intelectual pt. ca am terminat o facultate. 4.MULTUMESC FOARTE FRUMOS PT.URARI,IMI CER SCUZE. 5.daca asha pui problema,este treaba ta,dar nu cred ca am vorbit vreodata asha cu tine sau despre tine. Sandule,mersi frumos pentru interventzie,dar chiar nu trebuia,fiecare le shtie pe ale lui! |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:24. |
- Copyright 2026 4Tuning