![]() |
Re: Dacia mea AG-88-RAK.
Daca se fac 1 data pe luna liniutze asa cum au zis cei care au organizat concurcul luna care vine o sa participe si EU sigur;):D100%
|
Nu ma bag.......Poate stric ambreajul si nu vreu
si pe mine de ce ma provocai totusi!? 8) |
RAK-ule tiau bagat oameni masina la sectiunea kitch .
|
Quote:
hai sa ne dam si noi doi sa vedem ce iese. |
Quote:
|
din topul ala , unele nici nu au ce cauta pe acolo , inclusiv rakul , ca mai sunt si alti cu bara ca a lui pe fata asta e , ca zic uni ca a copiat bara , oricum dacia e copiata dupa un renault, ca sa punem punct.
|
Quote:
Quote:
|
sunt curios ce o sa iasa ...rak-ul sau bmr-ul ?
eu zic ca brm-ul o sa castige.... e motor 1,6l... 53kw=70 cp rak'ul e 1,4l...45kw=60 cp |
kapa, te rog din nou, pune-ti toate ideile intr-un singur post, nu fa posturi succesive ca sa mai scrii inca 2 randuri, si acorda putina atentie si limbii romane...
|
4 Attachment(s)
ok,...nu o sa mai scriu prescurtat si o sa postez doar o singura data....
rak'ule uite niste modele de flanse (daca gasesti pe cineva sa'ti faca flanse cum sunt in ultima poza, ar fi foarte bine) |
Cele din ultima poza sunt distantiere pt 4 prezoane doar cele din primele 3 poze sun flanse de trecere de la 3 la 4 prezoane.
|
am vazut si eu asta, dar poate sa le faca pt 3 prezoane...ii trebuie un meserias bun
|
:DIn curand o sa pun nijte poze cu jantele care le-am luat;) si pe care o sa le pun pe RAk........Sper sa reusesc sa le pun :lol: E cam greu dar trebuie sa reusesc.In seara asta o sa le fac poze si maine cred ca le bag pe net:-P
|
am dat 7 milioane pe jante, 3 milioane am dat avans si am vrut sa le pun dar nu merg :sad:
trebuie sa modific multe ,mai ales suspensia ca se lasa pe aripi cand pun greutate....si nu prea vrea sa le mai ia inapoi cel care mi le-a vandut. Am zis ca le vand, cer 3 milioane sa imi scot banii de avans macar |
9 Attachment(s)
sper sa va placa:D......
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:30. |
- Copyright 2026 4Tuning