![]() |
Re: Masinile din ARAD
cayenu ii a lu taicamio dar nu se tine dupa rs.kilogramele is de vina.mai sint cu miha.
|
apropo 911-le nu era deloc vechi.
|
astia numa masini din astea au ....cu stude de cai putere :( io ma chinui cu aia 136 ai mei .....asta e treaba ???? ma radu ...mai da si mie catziva :D
|
hai pe la mine si iti dau citi vrei.mai am si vaci si porci si gaini :-).adica gaini nu ca au aviara.
|
Quote:
|
Andrei....inca odata.....https://img115.imageshack.us/img115/7782/zacepi6lw.gif...taci!
lasa mah ca 4.8 secunde 0-100 e bine pt cat e de gras Cayene-ul :D oricum Audi-urile astea sunt dementziale nu ma mir ca merge in halul asta...am un prieten care a primit de mult tot asha un model top-sport de la Audi....2.5L Turbo de 250 de cai...rupea pamantul...dar s-a stricat electronica shi a innebunit mashina :( se opreshte in drum...se blocheaza volanul...shi faze dinastea :( |
Quote:
|
o sa intru la astea mai aproape de arad.timi oradea,poate cluj.da nu m-as duce pina la galati sau constanta sau bucuresti.mai ales acolo unde toti au numa lambo si subaruri si alte utilaje la care nu lipseste nosu si minuni din astesa
|
cayenu face 5.4 pina la suta.cel putin asa scrie in carte.
la curse am fost anu trecut la timi dar o fo cam aiurea. |
|
Quote:
daaa...o fo super ..ce sa zic io:D |
are dreptate morghen.:shock:
|
Quote:
si totusi ce s-o intimplat atunci cu bmw-ul?:rolleyes2 |
s-o spart un furtun de la radiator.....:x din cauza ca se tot incalzea apa...dupaia am schimbat tot ce avea legatura cu apa.....radiator..etc...:D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:19. |
- Copyright 2026 4Tuning