![]() |
Re: Auto-tuning Show 1 Satu Mare
Quote:
Rog pe toata lumea sa ma corecteze daca am uitat sa mentionez pe cineva !!! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu sunt posesorul golfului verde.
|
Quote:
|
FELICITARI!! tuturor participantilor si expozantilor! si in acelasi timp si spectatorilor care au fost intelegatori si nu s-au bagat pe pista(strada)!!
felicitari CJ 25 COX! ai rupt tot in afara de M (da mno M'u ii M!) Felicitari si la suceava si felicitari si noua astia care am fost de i-am sustinut! la urmatorul show sper sa aparem cu mai multe masini participante |
FELICITARI!!!Deseori nici ai' mai experimentati nu scot un show mai reusit...
Lumea a fost insetata d show...p la ora 1 nu te-ai mai putut misca intre masini :D eu una,sper k pana la anul sa fie asfaltul ala d la iesire mai putin "ondulat" k ne-am aranjat bine d tot...dar nah..ata ete..tot a meritat!!! |
felicitari organizatorilor. A iesit un super show cu o super atmosfera. Sper sa mai organizati si alte show-uri curand.
|
Ii de vanzare golfu verde de mm ? daca da si stiti un pret !!!
|
Felicitari CJ 25 COX pentru locul 2 - e omul nostru :P si felicitari M Power pentru locul 1, si felicitari tuturor care au participat la eveniment!
Felicitari "comentatorului de premii", care "n-a citit asa de mult din clasa a 12-ea", ai facut un show extraordinar ... tragem o linie? :)) ...o linie alba! Felicitari si numai succese in continuare! |
Quote:
cat despre nene....GTI ...dak esti falitu ala kre so rugat de me sai deschid capota si teai bagat acolo in seama k muscan lapte...tin sa te anunt k am mult mai multa experienta decat crezi si k masina tie nu ti-e de vanzare. |
Quote:
|
Salutare, să incepem cu un video, visit www.erdon.ro, este un articol in limba maghiară, click pe iconul "video" dreapta jos, merită văzut! Mai sunt si niste imagini frumoase!
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:59. |
- Copyright 2026 4Tuning