![]() |
Re: Cielo TL 33 CTL
webcathos esti sigur ca vrei sa o vinzi? :rolleyes2 ce vrei sa-ti iei:?:
|
Nu sunt foarte hotarat...dar parca as vrea ceva mai nou!!!!Daca apare cineva care sa imi dea un pret corect pe ea o dau....Daca nu ma infig in ce mai trebuie facut...Toata lumea mi-a sarit in cap cand au auzit ca vreau sa o vand!!! :)
|
CE ? O VINZI ? mai baiatule calmeazate !
|
frumoasa masina......bv ai facut ceva frumos, incep sa apara din ce in ce mai multe daewoo lucrate frumos
parerea mea este sa nu o vinzi, niciodata nu o sa te satisfaca pretul care t-i se ofera.....tot timpul o sa fie mult mai mic...... |
Mda,dupa lungi discutii cu prietenii cei mai buni aqm luat decizia de a continua ce am inceput!Sper sa iasa ceva frumos.... :)
Deci masina nu se mai vinde!Poate peste vre-o 2 ani... |
:joy: Asa te vreau, ma bucur ca te-ai razgandit. Ai inceput ceva, acum termina... si sa-ti iasa ceva frumos :)
|
frumoasa masina rau , combinatia asta de culori e mortala (pe langa negru/ galben) , continua cu proiectu ca vad ca a inceput frumos ...nu te mai gandi la prostii cum ar fi sa vinzi masina :)
|
Bravo webcathos!Succes in continoare!Urmeaz interiorul dupa cate stim nu :?::rolleyes2
|
Poa...si cand vroiam sa-ti ofer 6000 E pe ea :lol: :lol:
Si cam ce o sa includa continuarea proiectului? Ceva mai indraznet? Succes. |
Mda,mai intai umblam la interior...dupa care suspensii,evacuare faruri,stopuri..iar la sfarsit la inimioara!!!:)
|
Quote:
|
Am vorbit la general......!!!!!oricum cu inimioara nu sunt super hotarat....
|
8 Attachment(s)
Poze noi...
|
super faina masina.....arata superb...dar vazui filmuletul si iti face toba exact la fel ca a mea....numai ca eu am tobele originale,dar am toba de la mijloc ori sparta,ori sitele din interior rupte,ca urla la fel...:D . . oricum super masina :X sa ai mare grija de ea
|
Simpatica gargarita :D
Si acum ca ai ramas cu ea "pe cap", ce planuri ai in viitorul apropiat? |
| All times are GMT +2. The time now is 10:40. |
- Copyright 2026 4Tuning