![]() |
Re: Cele mai rapide masini pana-n 100 cp
Quote:
|
am avut un astra f din 93 motor 1.4 82 cai si vreo 900 kile ( nu avea servo, geamuri electrice ,aer sau alte prostii)
pe mine m-a impresionat mult masina aia , chiar rapida ..insa nu am apucat sa o cronometrez :( |
Nu am urmarit tot topicul ... si nu stiu daca a mai fost ... oricum ... eu cred ca cele mai rapide masini pana intr-o suta de cai sunt :
1. Volkswagen Golf 1.9 TDI 90bhp 2. Skoda Octavia 1.9 TDI 90bhp 3. Peugeot 207 1.4i 90bhp 4. Opel Astra 1.7 CDTI 100bhp 5. Volkswagen Polo 1.4 FSI 85bhp :D nu le-am pus in ordine ... |
singura de acolo care e ceva de capu ei e 207 1.4.celelalte sunt chiar cele mai lenese dintre masini.
|
Am dat si eu niste exemple care mi-a venit in minte ... nu am stat sa ma gandesc adanc :) ... oricum si Polo 1.4 FSI ... e destul de rapida ... am mers cu unul :)
|
Quote:
asa dau si eu exemplu: am un lastun din 87,motor de golf2,e f f rapid, dar nu stiu exact ca nu am cronometrat niciodata,prinde 238 da cred ca ori ma inseala privirea ori am visat. ceasuriel de bord sunt noi asta e clar deci exista posibilitatea:shock: jante de 21 ca am zis ca de 17 sunt prea mici. am uitat sa mentionez de nos da nu e in spate e in fata ca de fapt eu merg cu spatele ca trage mai bine in mansarier :oops::D:lol: |
lasand gluma la o parte as vrea sa stiu daca in top se pot incadra masini sport pana in 100cp ca ar fi cateva:gen scirocco
|
Orice fel de masina ... si dubita poate sa fie ... sa aiba pana intr-o 100 de cai. :D
|
deci pana acuma tot honda e pe top ? :)
|
normal ,Japenese !!!! :X:X:X :D
|
si clio symbol al meu cu motor de 1.4 si 75 de cai fuge
0-100 - cam 9.8 - 10 fix si viteza maxima e de vreo 180 - 190 |
Oficial are 12,5s 0-100 km/h
|
eu am 1.5 109cp pe colt si am 9,8s in carte , masina mea cantareste cat un clio deci nu vad cum sa ajungi cu 75cp in timpul ala.. exagerezi
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:53. |
- Copyright 2026 4Tuning