![]() |
Re: conduita soferilor (ne)profesionisti in trafic
hahahahaha corect shade
|
Stateam ieri pe la ora 8-9 la stop pe bucuresti frumos linistit si numa vad un golf4 cu geamuri fumurii se baga in fata mea la stop si nu era nici o masina in spatele meu eu eram primul la stop si nu m-am bagat chiar sub semafor sa vad si eu stopul sa nu imi rup gatul sa vad cand se face verde... Asta deja e culmea nesimtirii...nu mi-a venit nici o idee pe loc ce i-as fi putut face ca sa-l f*t si eu un pic pe "smecher":-):-)
|
1 Attachment(s)
Am venit de pe germanica...sii toate bune si frumoase pe autostrada...cine stie, stie ca e o placere sa conduci pe autostrada si nemtii sunt niste soferi excelenti , chiar daca esti mai incet, si intrii in depasire si ii mai blochezi, nu te blituie, sau semnalizeaza, sau sa te claxoneze sau sa te depaseasca pe dreapta. Pana apar romanii....care te depasesc pe banda de urgenta, intra in fata si franeaza, taie 3 benzi dintr-o data, se inghesuie intre tiruri...cred ca nemtii nici nu isi dau seama ce vor...
In prima benzinarie ii auzeam, "buuuueeey, ce tare fuse , am mers cu 250 acolo, nici Porsurile nu se tineau dupa mine". Poza este facuta langa Hagen, Westfalia...asta da curaj pe bihoreni sa vina cu o piesa de muzeu pe autostrada :p |
Quote:
lol... treubia sal clacsonezi.. sa creada cai verde.. kiar aca era rosu.. :D |
@loverboy: stai lejer ca asta patesc mereu pe varianta Zorilor-Manastur. stau frumos ca tot omul in coloana, ca acolo se face coloana de pe campului. si evident ca pentru 2 metri nu ma mai deplasez ca sa franez iara ci stau, dar mereu se gaseste cate un cretin care sa ma depaseasca pe contrasens, peste linia continua dubla, ca se sa infinga in spatiul ramas gol, evident cu cealalta jumatate de masina pe contrasens, dar lui ce ii pasa ca el e smecher, a intrat in fata mea si si-a dovedit superioritatea debordanta cu care l-a inzestrat ma-sa, iar noi astialalti la care ne ragusesc claxoanele de la atatea injuraturi cu drag rostite si frumos adresate boului nu ne ridicam nici la nivelul tevii lui de esapament... dar ce sa ii faci, "asa e soarta boului, vitel adult, sa stea la poarta noului nitel mai mult"
Cat despre soferii nemti... tot respectul. toti ar trebui sa fim obligati prin lege sa conducem o luna pe an prin germania. ar fii mult mai liniste si mult mai bun simt pe soselele noastre |
Quote:
|
pe la unguri nu am trecut decat o data. conduc si ei frumos, ce nu mi-a placut in schimb e faptul ca pe autostrada veneau tare din spate pe banda a doua (eu fiind pe prima), franau in coltul masinii mele si stateau acolo. daca semnalizam sa schimb banda, claxonau ca dementii si ma depaseau, daca nu, nu faceam nimic, stateau pur si simplu acolo, in coltul masinii mele. am observat treaba asta pe toata durata traversarii Ungariei, venind din germania. nu stiu ce za zic, daca o faceau intentionat sau nu, dar era deranjant deoarece de fiecare data cand vroiam sa depasesc trebuia sa stau pana isi aminteau ei sa treaca.
|
cum vin din germania spre romania, eu personal am simtit cum creste cota de mocani cu cat m-am apropiat mai tare de romania deja la 100 de km de vama "ma calareau" romanasii. ma da nu-ti are nimeni treaba, exact cum ati descris si voi, pina ajungi pe langa romania unde toti is soferoci, depasesc grabiti ca sa faca prima la dreapta te claxoneaza daca esti constiincios si nu vrei sa pui in pericol vietile celorlalti participanti la trafic, etc etc. dar viata e prea scurta sa-mi fac griji pentru toti prostalaii
|
Daca pt atata va plangeti...ce ati face in Bucuresti in trafic ???!!!
|
acolo cu rabdarea treci marea :P
|
Quote:
|
Quote:
|
stay on topic !
in legatura cu obraznicia soferilor cred ca ar trebui bagate masini CIVILE mai multe ale Gardei si amenzile sa fie mai dure pentru astfel de viteji si atunci s-ar mai cumintii lumea si ar respecta mai bine regulile si codul bunelor maniere (cand te arde la buzunar nu-ti mai vine sa faci pe interesantul) |
Quote:
in schimb, inafara tarii romanii chiar nu au nici o regula. fiecare sofer are stilul lui propriu, si daca sunt 100 de masini, ai sa vezi 100 de stiluri diferite la care sa te adaptezi. daca poti. Quote:
|
adica la ultimele legale de pe aeroport zander`ul cu a lui reno a castigat in fata unui z3.
in traducere libera...daca gresesc sa fiu corectat :P |
| All times are GMT +2. The time now is 17:45. |
- Copyright 2026 4Tuning