![]() |
Re: Cielo lowrider B43AHA
Vorbim pe privat.
|
3 Attachment(s)
cateva poze cu CIelo de la PITESTI;)
|
nu va suparatii...dar ce4 masina e aia rosu cu negru...seamana foarte mult cu cielo...dar ma gandesc ca e opel ceva...stiu ca farurile si grila sunt diferite...dar privind linia pe lateral,si forma spatelui din acelasi unghi la amandoua...
|
2 Attachment(s)
ala este kadett e sedan(dupa care a fost copiat cielo)
inca 2 poze in atash. |
daia seamana asa mult :P misto aha`ul...ai grija de el in continuare
|
Ti se cam abureste proiectorul drept :twisted:
Donn, daca erai un adevarat impatimit de Cielo, asa cum vrei sa pari, iti dadeai seama din prima secunda ca ala rosu e Opel Kadett, tatal Cielo-ului :rolleyes2 |
Poate fi si Daewoo Racer .... asta chiar e o copie fidela a Kadettului, practic masina dupa care s-a fabricat Cielo (in ordine cronologica).
|
@NWZeu - este opel kadett e sedan, crede-ma
@Snapy_xxl -da, multe sunt aburite in viatza ca de altfel si proiectorul meu(acum si-a revenit) @D o n n- chiar este offtopic,merci pt aprecieri, ma straduiesc si eu dar intotdeauna mai apare cateceva(mai un proiector aburit,etc:D) |
nu stiu daca ma crezi, dar parca imi place mult mai mult cum a iesit masina ta, decat ERD-u........sa ai grija de ea. Nu o vinde, ca o sa-ti para rau..... ;)
|
Foarte frumos ca intotdeauna si din ce se vede in poza cu kadett-ul se pare ca erai in frunte..... Si la fel cum a zis si Dun3_g sigur o sa-ti para rau daca o sa o vinzi. Strange cureaua si ia-ti o a doua masina pentru familie.
|
Serban, nu te-am contestat, am afirmat doar ca ar fi putut fi si Racer, nu ca n-ar fi Kadett ;)
Ai incercat cu mad_max ceva la pitesti ca de la SFI la SFI :D? |
cu toti avem momente de criza financiara, sunt sigur ca o sa tregi peste....fara sa vinzi masina
si poate in primavara alergam amandoi la grupa mare ;) |
Nu am apucat cu Madmax dar cu siguranta o voi incerca f curand cu toate ca el a investit in motor mai mult decat mine.
|
Ce comedie!!!
|
mda si el pe aci ce sa faca.......
frumoasa bestia nu am cuvinte o mai vinzi ? |
| All times are GMT +2. The time now is 10:12. |
- Copyright 2026 4Tuning