Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tg-Jiu (https://forum.4tuning.ro/415-tg-jiu.html)
-   -   Cele mai tari masini vazute in Tg-Jiu (https://forum.4tuning.ro/415-tg-jiu/48362-tari-masini-vazute-tg-jiu.html)

lowrider.STi 05-10-07 19:13

Re: cele mai tari masini vazute in Tg-Jiu

hmm...astea par facute chiar in garajul unde e tinuta,nu? sa inteleg k esti o ruda foarte apropiata a domnului proprietar? :D

blad 05-10-07 19:17

Quote:

Originally Posted by J1mmY (Post 1134416)
Ehh baietii, a aparut o noua masina in Tg-Jiu! O masina care le intrece pe toate, care sunt existente in Tg-Jiu! :rolleyes2 Poze mai jos! Ce parere aveti?:) O s-o vedeti de diseara pe strazile din Tg!

am auzit ca o tine numai in garaj si iasa in weekend 15minute si da o tura pe la tigani sa moara de ciuda! misto.. naspa ca sta in garaj.. poate peste 5ani o scoate in lume :))

J1mmY 05-10-07 19:24

O masina de 300.000 de Euro! O tine in garaj, foarte rar pe afara! Nu iti dai seama cat costa daca da intr`o groapa?

Oricum Blad, poate ca ai dreptate :twisted:

cristea_rotitza 05-10-07 19:40

io am vazut-o i in orash si o sa o scoata frate k nu cred k a luat-o sa o tina in garaj si dak a avut habitu bani sa o cumpere ,are bani sa o si faca oricum e in garantie ink,oricum prea tare masinutza.

J1mmY 05-10-07 19:43

Iti dai seama ca daca a dat atatia bani pe ea, are bani si sa o repare! Anyway, imi doresc si eu una la fel, cu 360 in bord! :)) Tg-Jiu, da`te la o parte!

Sasha_z 05-10-07 20:24

Quote:

Originally Posted by blad (Post 1134476)
am auzit ca o tine numai in garaj si iasa in weekend 15minute si da o tura pe la tigani sa moara de ciuda! misto.. naspa ca sta in garaj.. poate peste 5ani o scoate in lume :))

pai knd s`o scoata Vlad... k dk o are de 3 zile??? =)))))) oricum Habitu e un om tare in oras....<recunoscut la nivel de tara k unu` dintre cei mai buni jucatori de pocker> ...so Bravo lui k poate si are cu ce ;)

:peace:

DolusD 05-10-07 20:25

aici ai dreptate sasha ! :D

cristea_rotitza 05-10-07 23:38

fratilor voi vb k nu o scoate i io o vad prin orash?se plimba omu k doar nu a luat-o sa o tina in garaj,azi a facut prezentarea in agip:)

Sasha_z 06-10-07 15:07

Quote:

Originally Posted by cristea_rotitza (Post 1134910)
fratilor voi vb k nu o scoate i io o vad prin orash?se plimba omu k doar nu a luat-o sa o tina in garaj,azi a facut prezentarea in agip:)

l`am vazut si eu :lol::lol:

NightClubRacer 07-10-07 11:34

are casco la ea, nu? :D

Anka Blonda 07-10-07 11:36

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 1134582)
pai knd s`o scoata Vlad... k dk o are de 3 zile??? =)))))) oricum Habitu e un om tare in oras....<recunoscut la nivel de tara k unu` dintre cei mai buni jucatori de pocker> ...so Bravo lui k poate si are cu ce ;)

da asa e recunoscut la nivel de tzara...cum ne'a zis cata ...a jucat pocker cu Gigi Becali, Giovani Becali ...si altzi jucatori adevaratzi...

blad Quote:
Originally Posted by J1mmY
Ehh baietii, a aparut o noua masina in Tg-Jiu! O masina care le intrece pe toate, care sunt existente in Tg-Jiu! Poze mai jos! Ce parere aveti? O s-o vedeti de diseara pe strazile din Tg!

am auzit ca o tine numai in garaj si iasa in weekend 15minute si da o tura pe la tigani sa moara de ciuda! misto.. naspa ca sta in garaj.. poate peste 5ani o scoate in lume

si nu o scoate din garaj...pt ca nici eo una in tg-jiu n'as scoateo in gropane...si alte cele..sa ma trezesc ca ala cu ferari cu oglnda rupta si zgariata ca draq..... si daca stam bine sa ne gandim e ce'a mai pretentzioasa masina ....e greu de intretzinut...dar habitu e un om care chiar is permite sa intretzina o astfel de masina...asta o garantez eo ca stiu ce poate...

Anka Blonda 07-10-07 11:39

Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 1136708)
are casco la ea, nu? :D

nope m'am interesat ....n'are casco ...daca vrei potzi so darmai...da suportzi consecintzele:)):)):))

NightClubRacer 07-10-07 11:45

cum sa nu faci casco la o masina ca aia... :) eu in locu lui mi-as face, daca tot a avut bani de ea. Oricum frumoasa masina, se poarta albu si s-o stapaneasca sanatos si fara incidente!!! :D

Anka Blonda 07-10-07 11:55

Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 1136723)
cum sa nu faci casco la o masina ca aia... :) eu in locu lui mi-as face, daca tot a avut bani de ea. Oricum frumoasa masina, se poarta albu si s-o stapaneasca sanatos si fara incidente!!! :D

poi nush exact cum e treaba am intzeles ca a castigato...si cred ca o sa'i faca casco dar deocamdata nu are nush sigur sa'tzi zic de ce nu are:-?? dar nu are:)))

blad 07-10-07 14:15

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 1134582)

joc si eu cu el la pariu :)

All times are GMT +2. The time now is 01:11.

- Copyright 2026 4Tuning