![]() |
Re: Poze
3 Attachment(s)
integra taip arrrrrrrr :o.si da,este in tg-jiu...undeva :rolleyes2.de-ar sti proprietarul ce masina are....:lol:
|
4 Attachment(s)
procesul de bronzare a beeemerului
|
Quote:
Ai fost vreodata la scoala ??? Cred ca toti am facut 4 clase ... Cum poti sa fii atat de agramat ??? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
:))))
pfffff ce vorbe grele arunca lumea.... |
bah asa zis "streetnightracer" veziti tu de treaba ta ca vad ca habar nu ai ce scrie pe capota....mai intereseaza-te si tu pe net ce inseamna semnul ala si ce e RUFF RYDERS si apoi mai vorbim sau daca esti asa tare in gura hai in agip maine seara si vorbim fata in fata daca ai ceva de zis...mai invata si u romaneste intai si apoi scrie pe forum
|
Deja s-au umflat muschii pe voi?!
Chill... reveniti-va. @StreetNightRacer - un pic de gramatica nu ar strica. @DolusD - fara jigniri pe forum te rog. |
Una peste alta deabia astept VTM de la ranca sa nu mai zic d e drift de la cluj
o sa fie o toamnaaa plinaa cu frumuseturi ..iamiii :D |
Atenție!!!
Īn urma discuțiilor aprinse pe aici și a zecilor de posturi șterse vă anunț că dacă nu reușiți să discutați calm, să vă prezentați punctul de vedere omenește și cu argumente solide, trec la penalizări (drastice). Și poate īnvățăm și noi să scriem romānște, ok? Sper că s-au terminat discuțiile alea vechi... |
cred ca ar trebui deschis un topic unde se pot discuta aceste asa zise discutii aprinse
|
Nu , aici nu e locul potrivit, nu mi se pare normal să se spele rufele īn public. După părerea mea lucrurile astea nu se rezolvă pe un forum, se rezolvă amical la un suc.;)
|
cu oameni ca aia nu cred ca se poate discuta amical serios...eu i-am invitat in agip sa vina sa discutam dar se pare ca nu au tupeu ca stiu si ei ca vorbesc si ei asa sa se afle in treaba
|
urat ce se intampla aici. urat.
|
1 Attachment(s)
Mi-am luat scaun sport....pt telefon :))
|
tare asta :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:28. |
- Copyright 2026 4Tuning