![]() |
Re: Dacia masina mea
10 Attachment(s)
poze noi............................
|
5 Attachment(s)
alte poze.................................
|
cine imi spune si mie cat ajuta o modificare adusa traseului de evacuare :
1 ori teava de la saxofon pana in spate cum avea SGM 2 teava in locul tobei finale cine are idee sa imi zica si mie cati cai castigi?daca o sa castig ceva cai?o sa imi creasca mult consumul?o sa alerge mai bine?sau doar o sa urle mai tare? |
de castigat nu castigi nici un calut.daca pui teava in loc de toba de foc si o toba finala ceva mai smechera o sa iti urce mai bine in ture dar nu o sa castigi nici un calut.
|
deci SGM nu avea toba de mijloc....decat paia finala???
|
Quote:
|
interesant....poate spune cineva mai priceput daca ajuta la ceva lucrul asta??
|
singurul lucru la care ajuta este ca urca mai frumos in ture motorul atata tot nu castigi nici un cal a da si sunetul care poate fi super frumos cu o toba finala mai smechera.deci ma repet doar urca mai frumos in ture si nimic mai mult.(am citit mult despre dacii si despre cum a face un motor de dacie un pic mai sprinten si nu vorbesc aiurea nu castigi nici un calut deci)
|
frate fara suparare. 1 schimba grila dintre faruri. 2 pune faruri cu colt taiat sau schimba geamurile 3 schimba aripile fata ca nu dau in colt cu capota in rest e bine . bafta in continuare
|
momentan nu mai am banuti dar astea o sa se schimbe in cel mai apropiat viitor.
si s ava zic de SGM ca nu avea tobe de loc avea teava marita in diametru din fata pana in spate si cred ca era si din inox. |
cine imi spune cum se pot face acele de la bord sa lumineze ca la logan, passat ca sa imi pot face si eu bordul gen TAU?
|
16 Attachment(s)
niste poze.............................................. ..
|
chiar nu stie nimeni cum pot sa fac acele de la bord sa lumineze ca la passat?
|
iti trebuiesc ace din plexiglass de logan,Supernova sau chiar passat ca altfel nu le poti ilumina pe cele de tabla de dacia.
|
da stiu ca treb ace de plexiglas dar nu stiu cum e pusa lumina care vine in ace sau cum se monteaza ledul acolo in kilometraj ca nu prea e loc si nu imi dau seama cum sa le luminez.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:21. |
- Copyright 2026 4Tuning