Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia masina mea (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/47486-dacia-masina-mea.html)

ozn_yakuza 02-02-08 13:16

Re: Dacia masina mea

10 Attachment(s)
poze noi............................

ozn_yakuza 05-02-08 09:49

5 Attachment(s)
alte poze.................................

ozn_yakuza 05-02-08 09:56

cine imi spune si mie cat ajuta o modificare adusa traseului de evacuare :
1 ori teava de la saxofon pana in spate cum avea SGM
2 teava in locul tobei finale
cine are idee sa imi zica si mie cati cai castigi?daca o sa castig ceva cai?o sa imi creasca mult consumul?o sa alerge mai bine?sau doar o sa urle mai tare?

RobertRFG 05-02-08 14:05

de castigat nu castigi nici un calut.daca pui teava in loc de toba de foc si o toba finala ceva mai smechera o sa iti urce mai bine in ture dar nu o sa castigi nici un calut.

Villy ATS 05-02-08 22:41

deci SGM nu avea toba de mijloc....decat paia finala???

RobertRFG 06-02-08 01:01

Quote:

Originally Posted by villy02ats (Post 1338028)
deci SGM nu avea toba de mijloc....decat paia finala???

sincer sa iti spun nu stiu cum avea sgm.dar stiu ca majoritaea daciilor mai sprintene asa au ca sunt si in braila cateva nu foarte dar totusi si mai sunt si pe forum persoane care au doar toba finala si in loc de toba mica au teava.;)

Villy ATS 06-02-08 01:08

interesant....poate spune cineva mai priceput daca ajuta la ceva lucrul asta??

RobertRFG 06-02-08 01:11

singurul lucru la care ajuta este ca urca mai frumos in ture motorul atata tot nu castigi nici un cal a da si sunetul care poate fi super frumos cu o toba finala mai smechera.deci ma repet doar urca mai frumos in ture si nimic mai mult.(am citit mult despre dacii si despre cum a face un motor de dacie un pic mai sprinten si nu vorbesc aiurea nu castigi nici un calut deci)

ncs_balauru 06-02-08 01:54

frate fara suparare. 1 schimba grila dintre faruri. 2 pune faruri cu colt taiat sau schimba geamurile 3 schimba aripile fata ca nu dau in colt cu capota in rest e bine . bafta in continuare

ozn_yakuza 06-02-08 08:23

momentan nu mai am banuti dar astea o sa se schimbe in cel mai apropiat viitor.

si s ava zic de SGM ca nu avea tobe de loc avea teava marita in diametru din fata pana in spate si cred ca era si din inox.

ozn_yakuza 08-02-08 09:36

cine imi spune cum se pot face acele de la bord sa lumineze ca la logan, passat ca sa imi pot face si eu bordul gen TAU?

ozn_yakuza 08-02-08 17:27

16 Attachment(s)
niste poze.............................................. ..

ozn_yakuza 10-02-08 14:19

chiar nu stie nimeni cum pot sa fac acele de la bord sa lumineze ca la passat?

bolidu' 10-02-08 15:26

iti trebuiesc ace din plexiglass de logan,Supernova sau chiar passat ca altfel nu le poti ilumina pe cele de tabla de dacia.

ozn_yakuza 10-02-08 18:19

da stiu ca treb ace de plexiglas dar nu stiu cum e pusa lumina care vine in ace sau cum se monteaza ledul acolo in kilometraj ca nu prea e loc si nu imi dau seama cum sa le luminez.

All times are GMT +2. The time now is 01:21.

- Copyright 2026 4Tuning