![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi - part 2
fiind si eu posesor de oltcit...iti dau un sfat. incearca lini mai curbe. prea le faceti patratoase. are oltcitul clolturi? daca face cineva ceva frumos poate m-ar bate gandul sa realizez mulajul. pana acum....nimic interesant. sper sa nu
te superi pe mine. |
Quote:
|
13 Attachment(s)
iute incearca sa faci ceva la amsina mea.daca ai reusi sa faci ceea ce vreau....ti-as fi recunoscator. vreau prelungire de capota cum ai afcut la oltcitul crem,jantele care sunt in poza trimisa de mine si sa fie albe,geamuri negre si un vinil argintiu sau 2 dungi albe conturate cu inca 2 foarte suntiri. sper sa nu cer prea mult. daca m-as pricepe as face-o eu. dar....:oops: tu stii mai bine. multumesc mult!
|
4 Attachment(s)
Pozele noi.
Altele mai bune... greu. N-am nici talent si nici o camera cat de cat. Vopseaua este cojita 75 % , de sici si aspectul general murdar / mat. Revenind. 200 RON disponibili pentru : Culoare - NEGRU , liber la dungulite, vinyluri... cu conditia sa fie portocalii / portocaliu + alb. In PDF este bara fata si setul de praguri pe care vreau sa le cumpar + oglinzile laterale. Masina nu va avea Eleron spate. Daca un moderator doreste sa primeasca cei 200 RON oferiti ca premiu pentru a ii oferi castigatorului ... cu mare placere, astept un PM. Dead Line : 24 - 30.09.07 |
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
am facut si eu ce am putut nu e ce te asteptai tu,dar am incercat
sper sa o faca ,,,,,cain mai bine |
1 Attachment(s)
........................ ;)
|
1 Attachment(s)
poftim nasule :)
|
2 Attachment(s)
ady ai incerca tu ceva pe la audiu ala da eu nu prea vad nimic de negru ce e:D , si un oltcit pt gabi
|
Quote:
Hotarat masina va fi neagra. Astept sa dispara incuietorile, si astept si alte propuneri. Multumesc Ady pentru rapiditate. |
3 Attachment(s)
cam astea sunt ceea ce am facut
ramane ca tu sa te decizi ce fel de vinyl vrei ,mi-l dai si eu il pun pe masina daca e,pt ca la capitolul asta sunt ata de multe variante ca mai bine eu iti dau site-ul si tu iti alegi unul sper sa iti placa si daca ai obs poate se rezolva :) |
3 Attachment(s)
Quote:
|
bravo frate cu niste folie si lasata putin mai joc cred ca ar fi si mai tare
dar important e sa iti placa tie :mrgreen: |
Quote:
|
Quote:
Rugaminte. Las-i jantele pentru ca oricum nu le schimb. As vrea sa dispara incuietorile de la usi. Site-ul cu vinyluri este ... |
| All times are GMT +2. The time now is 03:32. |
- Copyright 2026 4Tuning