![]() |
Re: Cum sa scapi de concurentza ?
....pai u ai spus deja pe alt topik :lol: :lol: :twisted:......
|
Quote:
k la mine a fost.... socant :P avema trei ani si i-am tras-o ursuletului de plus p la spate:twisted::twisted::twisted: se pune?:twisted::twisted: |
aleks...ai luat-o razna...se vede ca ai stat cu psycho la 4tuning day...te-a "inzestrat" cu capacitatile lui :D
|
.......sa sti :rolleyes2 makar sa nu il inzestreze cu altceva :oops: :lol::lol::lol:....
|
pai ce??? nu te-ar interesa ? :lol:
|
.......what are u tallking about ? pai de ce mar interesa cu ce lar inzestra pe aleks eu ma multumesk cu ce e inzstrat el :twisted:.......
|
1 Attachment(s)
Quote:
:evil::evil::evil: |
psycho...nu esti sanatos ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Frate da'mi un pm cu datele tale si vorbim cu rachetii sa il rezolve..simplu si elegant maxim 1000euro te costa :)))))) nu le trebuie decat cateva date de genul : brunet/blond inalt/pitic etc etc....si o sa vezi ca iti aduc baietii cate 2 capete pe zii:))) si iti dai seama ca nu merita sa iti bati capu' cu asa ceva...cel mai elegant (parerea mea) este ca tovarasa ta sa il faca pachete in sensul sa ii zica ea sa o lase in pace ca "fumatorii" de fumuri a fumat si ea si nu are rost sa isi bata minea cu un lachet ca el:)
|
e pewla cine isi bate cau :))) ... WUW
|
auzi...
cum o sa dormim noi doi... asa.. ca de la observator la observator... vezi tu ce ban-ari iti iei, live :D :D:D:D |
nu stiu daca e bine ca rasp la topicul asta ...
dar tocmai am furat gagica lu unu mai mare ca mine :lol: :lol: de luat bataie nu am cum sa imi iau pt ca ala nu ma cunoaste... dar parerea mea fata se duce la cel care e mai bun din orice punct de vedere vreti voi ....:lol: :lol: |
pai daca relatia e la inceput scapi destul de greu de cocurentza ca e mare
|
naspha ..dar nu se stie din moment ce am reusit :lol: :lol: poate nu e chiar asa de greu sa scap si de concurenta :lol:
|
o sa scapi de concurenta cand te=o prinde ala si o sa=ti ***@ cateva capace de o sa te bage in pamant! nu te stie acum..dar poate sa afle f usor! :) asa ca una e sa furi si alta e s=o cuceresti cand e singurica! nu te vad prea bine
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:26. |
- Copyright 2026 4Tuning